Muška odela

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
36.741
Skoro sam pričala sa jednim muškarcem na ovu temu, pa bih da proširim priču i na forum. Naime, deluje da poslovni ljudi, muškarci koji žele biti visoko na društvenoj lestvici preferiraju odela. Dodatno, odela koriste svi kada su u pitanju neki svečani događaji.

Kakva se odela vama dopadaju i za muškarce, možete li opisati šta je tako zanimljivo u njima, na koji način su ona stvar prestiža?
Da li kravate upotpunjuju utisak i koje kravate kada treba koristiti? Ili mašne?

Recimo meni se dopada nešto ovako, pomalo casual, barem za svečanosti

1696319555720.png

a za neke ozbiljnije prilike (man's suit)

1696319676786.png

ili
1696319823888.png

Primetih sad da su sva siva... takav mi ukus :)

Koja se vama sviđaju, da li ih nosite i zašto ne?

Ima i priča o Šredingeru kada je došao u neki hotel da održi predavanje, pa je došao u običnom odelu sa rancem na leđima. I na recepciji pitao gde je predavanje od Šredingera, a oni ga pitali a da li vi imate pozivnicu?

Dakle, ni naučnici ne vole da ih nose, vrlo retko.

Danas su odela pristupačnija i udobnija.
Ne nose se samo zbog statusa, nego i zato što su lepa, može zanimljivo da se iskombinuje.
Meni se ova prva kombinacija sviđa, samo taj dekolte da nije toliko dubok.

Skoro sam pričala sa jednim muškarcem na ovu temu, pa bih da proširim priču i na forum. Naime, deluje da poslovni ljudi, muškarci koji žele biti visoko na društvenoj lestvici preferiraju odela. Dodatno, odela koriste svi kada su u pitanju neki svečani događaji.

Kakva se odela vama dopadaju i za muškarce, možete li opisati šta je tako zanimljivo u njima, na koji način su ona stvar prestiža?
Da li kravate upotpunjuju utisak i koje kravate kada treba koristiti? Ili mašne?

Pogledajte prilog 1421014

Pogledajte prilog 1421015
ili
Pogledajte prilog 1421017

Ovo prvo možete na mene navući jedino ako sam crko.
Kad tražim odijelo prvo pogledam James Bond film.
👉
Uzeo sam jedno iz takvog filma, sivi sako, hlače, košulja crna, kajiš i cipele, crni. Dobra kombinacija. Dobio samo pohvale. Eventualno sivu kravatu.

За одело, као и за капут мушкарац треба да буде грађен, да изгледа витко када је обучен а може бити жилав када се скине.
Ови какви су данас модерни, са дебелим вратовима, прејаким рукама и ногама, задњицама као да врцкају... за њих то није. Треба имати висину и бити фит а не набијен.

U mnogim profesijama odela su deo kodeksa oblačenja iz prostog razloga iskazivanja poštovanja kontaktima i lice firme kao statusno.
Medjutim, privatno, odela su najbolji način samokontrole ponašanja, pri čemu status nije osnova. Na svakome odelo moze dobro da izgleda, ako mu je izgled bitan. Dakle, odelo je najbolji i najlepsi muski odevni predmet.

Pogledajte prilog 1421014

Pogledajte prilog 1421015
ili
Pogledajte prilog 1421017

Najvisse mi se svidja trecca varijanta.
Imam sve tri.
Nosim ih retko zbog prirode posla kojim se bavim.
Uglavnom kad je neki prijem u nekoj instituciji...
ponekad na nekoj svadbi...
Privatno vise volim da sam u patikama i farmerkama...
mnogo provodim vremena napolju u pokretu...

Back