Muska ljubav

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Kazu ljudi da kada muskarac zaista voli zenu, da je voli bezuslovno, a da zene na taj nacin vole samo svoju decu.

Da li mislite da je to istina? Kako muskarac voli? Sta oseca? I sta zamerate zenskoj ljubavi? U cemu mislite da je drugacija od vase?

Kazu ljudi da kada muskarac zaista voli zenu, da je voli bezuslovno, a da zene na taj nacin vole samo svoju decu.

Da li mislite da je to istina? Kako muskarac voli? Sta oseca? I sta zamerate zenskoj ljubavi? U cemu mislite da je drugacija od vase?

Licno, mislim da su muskarci paljevine za zenama, jer ne dobijaju dovoljno paznje/ljubavi/seksa koliko zele. Zbog toga su svi muskarci lake ribe sto bi se reklo i zbog toga se previse zaljubljuju.
Jednostavno, kultura je tako programirana...
Kada bi svako mogao da nabavi sexa koliko god hoce i ne bi morao da se muci oko zena toliko da se oteli od muvanja :roll:, stvari bi bile drugacije.

Cist zakon ponude i potraznje je u pitanju. Pogledaj samo koliko napaljenih tipova i muvatora ima po forumu.

Dobar deo muske populacije i ne bira sta bi kresao. Sto neko iz zezanja kaze "Kresali bi sve sto hoda na od 2 do 4 noge i ima vaginu". A neka forumasica opusteno zeza nekog forumasa da krese babe i Ciganke :rotf:.

Pa jel bi neko smeo tako nesto da kaze nekoj forumasici??:lol:
Prijavila bi ga i opaucila momentalno.:lol:

Osjeca potpunost pracenu mirom koji donosi ostvaren cilj, to je naravno uvecano od nekih drugih zivotnih ciljeva, jer u tom trenutku biva svjestan da je to ono sto je ustvari cijelo vrijeme trebao i zelio.

Cesto grijesi opijen tim osjecajem pa olako oblaci papuce, povlaci se u brlog, a otupljena mu ostrica je samo pokazatelj njegovih ambicija u necem licnom, tako nije ni cudno sto zene izgube interesovanje pocesto prve, i to porobljeno, bez nje izgubljeno bice zali ili napusta.

Licno, mislim da su muskarci paljevine za zenama, jer ne dobijaju dovoljno paznje/ljubavi/seksa koliko zele. Zbog toga su svi muskarci lake ribe sto bi se reklo i zbog toga se previse zaljubljuju.
Jednostavno, kultura je tako programirana...
Kada bi svako mogao da nabavi sexa koliko god hoce i ne bi morao da se muci oko zena toliko da se oteli od muvanja :roll:, stvari bi bile drugacije.

Cist zakon ponude i potraznje je u pitanju. Pogledaj samo koliko napaljenih tipova i muvatora ima po forumu.

Dobar deo muske populacije i ne bira sta bi kresao. Sto neko iz zezanja kaze "Kresali bi sve sto hoda na od 2 do 4 noge i ima vaginu". A neka forumasica opusteno zeza nekog forumasa da krese babe i Ciganke :rotf:.

Pa jel bi neko smeo tako nesto da kaze nekoj forumasici??:lol:
Prijavila bi ga i opaucila momentalno.:lol:

tvoj primer lasto ne cini prolece

Mozda, mozda ne, umeo sam da volim i prelazim preko ogoromnih gluposti, sad da li je to bezuslovnost ne znam.
Mislim da je Lord pogodio poentu, muskarci su lako zamenljivi, jednostavno ponuda je takva, i kada ih neko voli, oni velicaju tu osobu, jer nije svakog dana da im nude ljubav i paznju.

Kod zena je drugacije, izjave ljubavi, muvanja, ili makar zelja za odnosom i ponude su mnogo cesce, bar kako sam ja cuo, i tu muskarac nikada nije 100% siguran. Ne kazem da ce svaka devojka 100% prevariti, obicno nece, ali ako ima ponuda na dnevnoj bazi, uvek postoji mogucnost da se nadje neko bolji ko poseduje neke kvalitete koje nema njen muskarac. Muskarac moze da pomisli, "uh sto je moja koleginica dobra :per: " ali on da bi imao sa njom nesto mora signale da daje, da muva, i postoji solidna sansa da ce biti odbijen.

Kod zena, pa obicno njih muvaju i potreba je samo potvrda.

istina je dok se ne pojavi neka mladja i da bolje kuva
retki muskarci znaju da vole,i jedino treba da vole onu od koje se osecaju voljenim,znaci mali %
zameram sto vole radi sebe i hranjenja svojih tripova
a ja volim zbog njenog bica nju ne zato sto mi je potrebna povratna hrana

Da istina je muskarci su budale jer su za razliku od zena bioloski a ne statusno uslovljeni-u prevodu razmisljaju qurcem kad odlepe za zenskom za razliku od zena kojima kad se zaljube krene da radi digitron u glavi.
Ne zameram im nista samo manje zdranja i trudite se bar da budete zgodne (nemoguca misija vecini)

Naprajte djezoo paćte viti jelovo tachno il nije. A i ak napraite djetzoo vićete koko ste glupi il pametni kad ona odu a nijeste il mozhd jeste, gajili vash megjusobni odnost. Ondak tjete vidi skim zhivite i kome ste poklanyali svoju ljupaf, jer nemash ti jednu ljupaf pa da birash kom tjesh je dat, neg gledash presvega kome je dadnesh i kom tjesh je dadnit.

Ženi je sve ok dok je po njenom i dok je njoj dobro... To je više uvaljivanje nego ljubav...

Ali ne zameram ništa, nego shvatiš situaciju i tako se i postaviš... Žensko će biti tu samo dok vidi neku vrstu interesa da bude tu, kada ne vidi neće ni biti, zato uzimaš od žene maksimalno što može da ti ponudi i ne zanima te preterano.

Uff mislim da bezuslovno može da voli samo svetac tj.neki preporođeni čovjek...
ne mogu da volim ako uočim da me ne poštuje,ili kad debelo zasere i ne izvini se iskreno,tu sve prestaje...
inače u stanju sam da dam bubreg i zadnju koru leba ako zatreba,samo ako je pošteno čeljade
sve u svemu,nisam svetac koji može bezuslovno da voli a tako bih volio da postanem,ali slabo mi ide..:aha:

I muska ljubav i zenska ljubav su sasvim relativne stvari i zavise od osobe do osobe i od veze do veze.Tako da je gotovo nemoguce reci kako muskarac voli.

:lol:

ah, ta ljubav, ne mogu da odgovorim kad nisam muško :zaljubljena:
..
ali muška ljubav je predivna :heart:

nije tacno ja volim svoju decu 100x vise negoli zenu.
to mozda ona druga pacenicka ekipa...
a to da zene i inace ne vole muskarce je poznato ,deca su odlicno opravdanje...

Back