Muška i ženska jela

Nabroj neka cisto muska jela a onda cisto zenska jela. Hoces?
Da nabrojim muško ženska jela :
Pohovana piletina , pileći bataci , pržen krompir , pečena riba , kiseli kupus sa suvim mesom, krompir čorba , grašak , salate svih vrsta (osim ruske) , pihtije
Čisto muška : čorbast pasulj, gulaš, sataraš, pržena riba , kalindžo ,riblja čorba , biftek , pečenje ra ražnju, kuvane kolenice, kuvano juneće meso ....

Ja volim da imam drustvo u kuhinji, nema cisto zenskog l slicnih podela :)
Nijedan muškarac ne zna šta je pravo dinstano meso.
Evo moj spisak ženskih jela :
Punjene paprike, slatki kupus, musaka, djuveč, pečeno pile sa krompirima ,posni pasulj prebranac sa dinstanim lukom i zapečen u glinenom pekaču , ljubavna večera , pohovane tikvice, piletina u sosu od gljiva i šljiva , špageti u sosu , pite i bureci, proja i razljevuša , ..nastavite spisak ...

Pa ne znam. Meni je to muško jelo. Muške palačinke su najslađe. Pravio mi tata, pa muž... od kud znam. Možda zato što je jednostavno pa im je to siguran teren, teško ga zahebat'.
Nešto kao lopta, ne mogu je pokvariti :kiki:

Postoji sad neka dilema , da li dečko muž šta god treba da uvek pohvali ono što mu spremi ta devojka , dama , supruga .
Računam , ljudi se naviknu , rekli bi pre ako nešto nije sasvim , ok , teže nam je da pohvalimo .
Ne znam kakvo je mišljenje žena o tome .

Znači ovako, pojeo sam zimus desetak kg turšije što sam ja ostavio , spremio na neki svoj način , neko to ne voli , a neko voli.

I tako na poslu čujem priče ovih što su im puna usta hvale njihovih žena ,da su kupili turšiju u nekoj plastici , da ne navodim sad mesta i trgovine , kao vrh ukusa .
Elem , kako može zimi ručak bez turšije , kupim i ja to čudo danas .
Doneo , otvorio , probao i zavrljeknuo 50 metara .
Mislim imam placa za to zavrljekno .

Back