- Poruka
- 4.490
Ona nije od sapuna i nece se potrositi![]()
a bogami izgleda da ni tvoj novcanik nije "od sapuna"
plati kartu devojci...
prvo zavodis ovde,pa nes da platis kartu.
e svasta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona nije od sapuna i nece se potrositi![]()
:nono: Ti ces da vadis novce iz mog dzepa. Uvijek je nadje po kakva zmijica ...zlu ne trebaloa bogami izgleda da ni tvoj novcanik nije "od sapuna"
plati kartu devojci...
prvo zavodis ovde,pa nes da platis kartu.
e svasta.
neeee....bivsi kucni ljubimac....
:nono: Ti ces da vadis novce iz mog dzepa. Uvijek je nadje po kakva zmijica ...zlu ne trebalo
ma nemas ti pojma--ako vredis neki *****,kao sto se reklamiras,posle ne moras da se brines za karte...
to je nas problem...
Dok se vi odlucite ja odoh da spavam. treba biti u kondiciji kada dodjete ovamo![]()
ne odlucujemo se mi vec ti, jer ti treba da posaljes novac a mi samo da se spakujemo....
cim tema o novcu ti bezis....c c c
e,ajd mi njemu da ponudimo lovu...
ne bi spavo 2 dana,visio bi ovde...
![]()
![]()
dzaba kada je otisao....ponudicemo sutra....
A da ti kupis vibrator? Da ne bacash pare svaki put....![]()
A šta ti je Aco toliko strašno tu?Da li su izdepilirani muskarci privlacniji leti kada smo svi oskudnje obuceni ili nisu. Posto vidim da se masa njih depilira.
A šta ti je Aco toliko strašno tu?
Meni je ponekad žao kad vidim dečka koji je i OK lik i fino izgleda, ali kad se skine kao da se nije ni skinuopa sad mogu da zamislim koji je to problem i koji bi morao da bude mazohista da izdepilira praktično celo telo
a da je ružno brate, ružno je.....
Pa opet mislim da se ne biste raspali da se povremeno izbrijete, ili bar ošišate ispod pazuha.
Da li su izdepilirani muskarci privlacniji leti kada smo svi oskudnje obuceni ili nisu. Posto vidim da se masa njih depilira.
jesu.pusti ti maco fazone dlake su dokaz da sam musko.pravi muskarci su spremni da istrpe bol prilikom depilacijeDa li su izdepilirani muskarci privlacniji leti kada smo svi oskudnje obuceni ili nisu. Posto vidim da se masa njih depilira.
Da li su izdepilirani muskarci privlacniji leti kada smo svi oskudnje obuceni ili nisu. Posto vidim da se masa njih depilira.
pa necu ih samo gledati..a za nesto drugo povrsina je poprilicno..kako da kazem..bljakGrudi se sasvim lepo vide i ispod vunice, depilacija pomaže samo kod ultra tin gde kad ih pogledaš kao da je neko povukao crtu i to se ocrtavaju grudi.