Muska depilacija

Da li su izdepilirani muskarci privlacniji leti kada smo svi oskudnje obuceni ili nisu. Posto vidim da se masa njih depilira.
A šta ti je Aco toliko strašno tu?

Meni je ponekad žao kad vidim dečka koji je i OK lik i fino izgleda, ali kad se skine kao da se nije ni skinuo :roll: pa sad mogu da zamislim koji je to problem i koji bi morao da bude mazohista da izdepilira praktično celo telo :( a da je ružno brate, ružno je.....

Pa opet mislim da se ne biste raspali da se povremeno izbrijete, ili bar ošišate ispod pazuha.

A šta ti je Aco toliko strašno tu?

Meni je ponekad žao kad vidim dečka koji je i OK lik i fino izgleda, ali kad se skine kao da se nije ni skinuo :roll: pa sad mogu da zamislim koji je to problem i koji bi morao da bude mazohista da izdepilira praktično celo telo :( a da je ružno brate, ružno je.....

Pa opet mislim da se ne biste raspali da se povremeno izbrijete, ili bar ošišate ispod pazuha.

Obrijan sam ja ispod pazuha i dole (ko sladoled je) ali to je to.

Da li su izdepilirani muskarci privlacniji leti kada smo svi oskudnje obuceni ili nisu. Posto vidim da se masa njih depilira.

Jesu.
Glatko tijelo, jos ako malo pocrni od sunca... tada misici savrseno dodju do izrazaja... i naravno da je privlacnije od malja...
Oni koji imaju maljice samo po grudima, mogu to da depiliraju, i lijepo izgleda, ali, ako je maljav i po stomaku, onda jako ruzno izgleda kada pocnu da rastu dlake, njima bolje smao da ih skrate... e to zna biti bas slatko...

po stoti put isti odgovor na isto pitanje-sve je stvar ukusa...sto se mene tice mogu svi da setaju sumu striborovu...ali su meni dlake tako le groooar...:rumenko:
ako mi nesto zasmeta-pocupam sama...u tome je draz...pinceta i hladan vosak ne zauzimaju mnogo mesta u tasnici...e sada, ako nesto debelo zas***, osetice cari toplog voska i kosilice za trawu:mrgreen:

Back