Musk: "Ugradili smo čip u mozak čovjeka"

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Najavio:

ČIPOVANJE LJUDI! Ilon Mask spreman da počne da ugrađuje posebne uređaje u mozak! Evo šta je sve najavio NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU​

https://www.google.com/amp/s/www.ku...sta-je-sve-najavio-najbogatiji-covek-na-svetu

+

Uradio:

Musk: Ugradili smo čip u mozak čovjeka​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...-smo-bezicni-cip-u-mozak-covjeka/2533895.aspx

Ovo kad se evo ovako ozvaniči javno...znači da su to već radili decenijama unapred...
Sve to potice iz vojnih NWO Pentagon eksperimenata na ljudima...odakle potice i sam Musk...

Pa kad se pitate kako je neki masovni ubica kao navodjen uradio neko masovno ubistvo..., a kakva se inace redovno desavaju u Americi...a kakvo smo nazalost i mi upoznali prosle godine...
Znajte da jedna od mogucnosti je sem MK Ultra i Monarh programinga...takodje i čipovani navodjeni ubica...

...

...

Najavio:

ČIPOVANJE LJUDI! Ilon Mask spreman da počne da ugrađuje posebne uređaje u mozak! Evo šta je sve najavio NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU​

https://www.google.com/amp/s/www.ku...sta-je-sve-najavio-najbogatiji-covek-na-svetu

+

Uradio:

Musk: Ugradili smo čip u mozak čovjeka​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...-smo-bezicni-cip-u-mozak-covjeka/2533895.aspx

Ovo kad se evo ovako ozvaniči javno...znači da su to već radili decenijama unapred...
Sve to potice iz vojnih NWO Pentagon eksperimenata na ljudima...odakle potice i sam Musk...

Pa kad se pitate kako je neki masovni ubica kao navodjen uradio neko masovno ubistvo..., a kakva se inace redovno desavaju u Americi...a kakvo smo nazalost i mi upoznali prosle godine...
Znajte da jedna od mogucnosti je sem MK Ultra i Monarh programinga...takodje i čipovani navodjeni ubica...

...
E, vidis, lepo je ako je nauka dostigla toliki spoeten da resi neke do sad neresive probleme, kao kod paralize ili slicnih bolesti i stanja ako je potreban taj pocetni "impuls" od necega pa makar i od (elektronskog) cipa, ali sta ce u svemu tome vestacka inteligencija?

To onda vise nije taj covek (na kraju i starenje je prirodno), a s druge strane ko garantuje kako ce se on ponasati pod uticajem vestacke inteligencije, i nece li jednog dana "zakljuciti" da sve npr. u komsiluku treba da pobije?

Njegove su ambicije za Neuralink, koji je pokrenuo 2016., jednako velike. Razvija čip sastavljen od tisuća elektroda koji bi omogućio mozgu upravljanje složenim elektroničkim uređajima i na kraju omogućio osobama s paralizom da vrate motoričke funkcije te liječenje bolesti poput Parkinsonove, demencije i Alzheimerove bolesti. Također govori o osnaženju mozga pomoću umjetne inteligencije.

Kako ljudi mogu da veruju takvim stvarima bez rezerve i dugogodisnjeg pa i visedecenijskog pracenja rezultata i ponasanja takvih ljudi kojima je ugradjen cip, u ustanovama?

E, vidis, lepo je ako je nauka dostigla toliki spoeten da resi neke do sad neresive probleme, kao kod paralize ili slicnih bolesti i stanja ako je potreban taj pocetni "impuls" od necega pa makar i od (elektronskog) cipa, ali sta ce u svemu tome vestacka inteligencija?

To onda vise nije taj covek (na kraju i starenje je prirodno), a s druge strane ko garantuje kako ce se on ponasati pod uticajem vestacke inteligencije, i nece li jednog dana "zakljuciti" da sve npr. u komsiluku treba da pobije?

Kako ljudi mogu da veruju takvim stvarima bez rezerve i dugogodisnjeg pa i visedecenijskog pracenja rezultata i ponasanja takvih ljudi kojima je ugradjen cip, u ustanovama?

Upravo to je problem = beskrajne mogucnosti zloupotrebe...

Kaze ovde:

Muskova kompanija je u maju od Uprave za hranu i lijekove (FDA) dobila dozvolu da testira čip na ljudima. On je time dobio zeleno svjetlo za početak šestogodišnjeg istraživanja tokom kojeg se robot koristi za hirurško postavljanje 64 fleksibilne niti, tanje od ljudske kose, na dio mozga koji kontrolira "namjeru pokreta".

Naravno zvanicna verzija je da "pomogne nepokretnima"...
Ali mnogo veće je polje zloupotrebe gde neko moze poslati misao-naredbu tipa - "Kecmanovicu Kosta uzmi oruzje i kreni..."...
E tu je ogromna opasnost...

Kompanija kaže da ove niti omogućavaju njenom eksperimentalnom implantatu da snima i bežično prenosi moždane signale u aplikaciju koja dekodira kako se osoba namjerava kretati.

I jos sam priznaje kako ce se to neskriveno zvati:

Musk je rekao da će se Neuralinkov prvi proizvod zvati "Telepathy" te će omogućiti kontrolu telefona ili kompjutera razmišljanjem.

Dakle to sto ce neko-nešto čipovanom čoveku slati misao šta da radi i kuda i kako da krene...oni ce nazvati Telepatijom...

Dakle ZLO i NAOPAKO !!!

A da ne pricamo kad i takav naopak sistem jos i otkaze pa krene i sam od sebe da salje signale tj prokuva i prolupa...
Dakle stvorili su Frankestajna !!!

...

Da ali zbog tromba kako je rekao i Vujosevic...

A tromb je upravo jedna od najcescih nus pojava i korone i fejkcinacije...pogotovo Fajzerom i sl. kojima je on prosto verovatno bio primoran da se fejkcinise kao trener u NBA...

...
ma nemam pojma.. umirali su ljudi i pre korone od srca.. moj drug 2008 me npr na sred terena na malom fudbalu

Ali mnogo veće je polje zloupotrebe gde neko moze poslati misao-naredbu tipa - "Kecmanovicu Kosta uzmi oruzje i kreni..."...

A da ne pricamo kad i takav naopak sistem jos i otkaze pa krene i sam od sebe da salje signale tj prokuva i prolupa...

...
Bas toga se i ja plasim, vise nego sto smatram da ce biti koristi, znajuci u kakvim vremenima zivimo.

Bas toga se i ja plasim, vise nego sto smatram da ce biti koristi, znajuci u kakvom vremenu zivimo.

E sad ti zamisli tek koliko ce biti zloupotreba u npr kriminalitetu i sudjenjima..

Jer npr...neko čipovan izvrši zločin...ubistvo npr...i dodje pred sudiju...(mozda takodje čipovanog...)

I samo kaže - "Nisam ja ubio...čuo sam glas u glavi...evo moja medicinska dokumentacija imam čip...., želim da uložim reklamaciju...jos je pod garancijom..."

...

znači ti si 100 % siguran da je Miloje umro zato što se vakcinisao?

Moje misljenje da...
Naravno to nikad nece biti zvanicno tako saopsteno...jer u Americi je farmaceutska industrija sveta krava...zasticena na 1000 nacina...

A u vezi slucaja...
Cak je bila vest da kao eto zbog potreba sto brzeg transporta pokojnika u Srbiju...obdukcija je uradjena po ubrzanom postupku...
U prevodu...ciljano na brzaka da se ne bi otkrio uzrok tromba...

...

znači ti si 100 % siguran da je Miloje umro zato što se vakcinisao?

Evo:

Kovčeg sa telom Dejana Milojevića stiže sledeće nedelje: Obdukcija završena po ubrzanoj proceduri

https://naslovi.net/2024-01-27/kuri...kcija-zavrsena-po-ubrzanoj-proceduri/35604430

Čiča miča i gotova priča...

Naravno...
To ne znaci da ce preminuti svaki fejkcinisani...
NWO mora malo da se maskira ipak...pri svojim ritualima..

Ali neka je i 1 na 100 ili 1 na 1000...to je za te koji upadnu u tu statistiku kraj...a za ove NWO mracnjake svaka mracna racunica radi posao....

...

E sad ti zamisli tek koliko ce biti zloupotreba u npr kriminalitetu i sudjenjima..

Jer npr...neko čipovan izvrši zločin...ubistvo npr...i dodje pred sudiju...(mozda takodje čipovanog...)

I samo kaže - "Nisam ja ubio...čuo sam glas u glavi...evo moja medicinska dokumentacija imam čip...., želim da uložim reklamaciju...jos je pod garancijom..."

...
Dobro da ne ulazimo sad u naucnu fantastiku, ali cinjenica je da vestacka inteligencija postoji zarad izbegavanja odgovornosti i samim tim izbegavanja kazne.

"Lepo" su to smislili svetski mocnici (iz senke), al' zamalo.

Moje misljenje da...
Naravno to nikad nece biti zvanicno tako saopsteno...jer u Americi je farmaceutska industrija sveta krava...zasticena na 1000 nacina...

A u vezi slucaja...
Cak je bila vest da kao eto zbog potreba sto brzeg transporta pokojnika u Srbiju...obdukcija je uradjena po ubrzanom postupku...
U prevodu...ciljano na brzaka da se ne bi otkrio uzrok tromba...

...
ako je urađena po ubrzanom postupku to ne znači da nije dobro urađena nego su i naveli razlog zašto je urađena po ubrzanom postupku.. čoveka treba transportovati i sahraniti što je pre moguće..
jbg imao sam druga koji nije hteo da se vakciniše i koji je tri dana pred smrt stavljao antivakserske statuse na fejsu.. to ti je sestrić one pevačice Jane Todorović.. Branko se zove.. eto imaš i u novinama kako je Jana otkazala koncerte i kukala po novinama jer joj je on bio kao sin..
https://www.blic.rs/sudbine/nije-mi...put-o-porodicnoj-tragediji-vracali-su/m6b39dn
da se vakcinisao možda bio bi živ.. jbm li ga drug šta bi ti reko.. puno je ljudi umrlo od korone..nije bila zajeba ncija

J
Dobro da ne ulazimo sad u naucnu fantastiku, ali cinjenica je da vestacka inteligencija postoji zarad izbegavanja odgovornosti i samim tim izbegavanja kazne.

"Lepo" su to smislili svetski mocnici (iz senke), al' zamalo.

A mislim da je Bajden recimo vec čipovan...
Vidi se kad često čip prešalta...😀

...

ako je urađena po ubrzanom postupku to ne znači da nije dobro urađena nego su i naveli razlog zašto je urađena po ubrzanom postupku.. čoveka treba transportovati i sahraniti što je pre moguće..
jbg imao sam druga koji nije hteo da se vakciniše i koji je tri dana pred smrt stavljao antivakserske statuse na fejsu.. to ti je sestrić one pevačice Jane Todorović.. Branko se zove.. eto imaš i u novinama kako je Jana otkazala koncerte i kukala po novinama jer joj je on bio kao sin..
https://www.blic.rs/sudbine/nije-mi...put-o-porodicnoj-tragediji-vracali-su/m6b39dn
da se vakcinisao možda bio bi živ.. jbm li ga drug šta bi ti reko.. puno je ljudi umrlo od korone..nije bila zajeba ncija

Ja ti mogu navesti xy samo javnih licnosti...koje su i same kacile statuse o vakcinaciji tj fejkcinisali se...a neki i promovisali...pa preminuli...
Imas skorasnji slucaj nekog novosadakog novinara...ne starog toliko godinama...pa xy iz sveta filma estrade, lekara...

A da ne pricamo iz licnog, porodicnog okruzenja dakle nejavne licnosti tj anonimusi... gde gotovo sigurno svako zna nekog ko je vakcinisan pa posle mu se ili ubrzao karcinom (najcesci slucaj...) ili tromb infarkt ili mozdani...i kraj...

...

Ja ti mogu navesti xy samo javnih licnosti...koje su i same kacile statuse o vakcinaciji tj fejkcinisali se...a neki i promovisali...pa preminuli...
Imas skorasnji slucaj nekog novosadakog novinara...ne starog toliko godinama...pa xy iz sveta filma estrade, lekara...

A da ne pricamo iz licnog, porodicnog okruzenja dakle nejavne licnosti tj anonimusi... gde gotovo sigurno svako zna nekog ko je vakcinisan pa posle mu se ili ubrzao karcinom (najcesci slucaj...) ili tromb infarkt ili mozdani...i kraj...

...
pa evo kod Miloja npr.. vakcinisao se pre dve ili tri godine i ubrzao mu se tromb :D aj brt prestani da lupaš gluposti da te ne šibnem na ignor..
tvoja priča: vakcinisao se pre dve godine i strefilo ga srce posle dve godine zato što se vakcinisao
eto i moj drug se vakcinisao, pa se vremenskom kapsulom vratio u 2008 mu i umro na terenu za mali fudbal zbog vakciniacije
nekad takve gluposti ovde pročitam da se baš ono iznenadim!!!

Back