🎶 ✨MUZIČKA PUSTOLOVINA✨ 🎶

1762544310011.gif

Dragi posetioci,

u ovom delu mog bloga želim da sa vama podelim i obogatim kolekciju muzičkih spotova koja je nastala dugogodišnjim pretraživanjem YouTube-a, a povremeno i u interakciji sa članovima foruma Muzika. Moj ukus je prilično specifičan, šaren i neopterećen žanrovskim podelama, pa se u tom smislu u plejlistama može naći bukvalno svašta, bez ikakve sistematizacije, jer uglavnom tako nasumično i slušam muziku.

U poslednje vreme primećujem da je na YouTube-u sve teže naići na kvalitetnu muziku slučajno. Algoritam danas favorizuje ono što ima najviše pregleda i što publiku najduže zadržava, dok se manje poznati, ali vredni autori lako izgube u masi. Naslovi, tagovi i algoritmi zamenili su spontano otkrivanje, a manje poznati muzičari retko dobijaju priliku da isplivaju na površinu.

Zato sam odlučila da se više posvetim sakupljanju muzike manje poznatih i nepoznatih autora iz celog sveta - onih koji stvaraju iz potrebe, a ne iz trenda.

Pozivam vas da mi se pridružite u traganju za tim skrivenim muzičkim blagom, koje je danas sve teže pronaći ispod naslaga komercijalnog sadržaja.
U komentarima možete ostaviti svoje predloge - uz napomenu da je kvalitet jedini kriterijum. Rado ću ih preslušati i, po svom izboru, uvrstiti u buduće plej-liste. Ne zamerite ako nam se ukusi ponekad ne poklope.

Dobrodošli ste i kao sakupljači i kao simpatizeri.
Uživajte u muzici - i hvala vam što ste ovde. 💕

🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶

🎵 Besso - Lost Melody

Plejliste:

Let Babylon Burn
1762499663480.gif
"DOMAĆA"

DEUTSCHE MUSIK 🎶🎶 🐎 🎶🎶 FOLK

The Turnaround - Jon Amor Trio 🫟 Fred again..

HOPE 001 🧿 HOPE 002 🧿 HOPE 003

HOPE 004 🧿 HOPE 005 🧿 HOPE 006

HOPE 007 🧿 HOPE 008🧿 HOPE 009

HOPE 010 🧿 HOPE 011🧿HOPE 012

HOPE 013

Poslednja izmena:
Pre par dana sam otkrila pravi dragulj - The Glass Child (Charlotte Eriksson). :zaljubljena:

Ova lista je nastala u svega par sati preslušavanja njene muzike. Zaista sam uživala praveći je, ima svoju atmosferu i zaokruženu priču. Izuzetno me raduje kada iz naizgled nasumičnog odabira nastane kreacija poput ove i nadam se da će vam ulepšati dan koliko i meni. 🙏🏻

@ambidekster65, @VranV - odlično ste se uklopili. 💕

🎶🎶🎶🎶🎶 HOPE 008 🎶🎶🎶🎶🎶

Hvala na komplimentu. Da te informišem da sam nekoliko godina donedavno bio moderator ptf Muzika. ;)
Sećam se tvog nicka od ranije. Nisam bila na forumu sigurno poslednjih 5-6 godina, ako ne i više. Šta se dogodilo na Muzici, gde su ljudi? Nekad nas je bilo bar 20ak svakodnevno aktivnih, bilo je zabavno, bilo je vrhunskih poznavalaca muzike. Tako je mrtvo sad. :sad2:

Pre par dana sam otkrila pravi dragulj - The Glass Child (Charlotte Eriksson). :zaljubljena:

Ova lista je nastala u svega par sati preslušavanja njene muzike. Zaista sam uživala praveći je, ima svoju atmosferu i zaokruženu priču. Izuzetno me raduje kada iz naizgled nasumičnog odabira nastane kreacija poput ove i nadam se da će vam ulepšati dan koliko i meni. 🙏🏻

@ambidekster65, @VranV - odlično ste se uklopili. 💕

🎶🎶🎶🎶🎶 HOPE 008 🎶🎶🎶🎶🎶

Hvala tebi što si inicirala sve ovo.

Back