kambodza
Elita
- Poruka
- 15.726
.....jel kad vidite da neka riba/frajer od vasheg druga/drugarice se muva sa nekim drugim jer potrchite da omah kazete dotichnoj osobi .................

To rade tracare ja ne.....jel kad vidite da neka riba/frajer od vasheg druga/drugarice se muva sa nekim drugim jer potrchite da omah kazete dotichnoj osobi .................![]()
upravo tako gluv i slep treba bitiZato i kad vidis ,nisi videla nista
To jeste istina,jer svoje prijatelje cenis i postujes ali se nikada ne treba mesati u njihove veze.Bar ja to ne radim.upravo tako gluv i slep treba biti
mada tesko je ako tog nekoga volis i vidis da je doticni ili doticna vuce za nos.
Bolje da si kupio 50 kila ćevapa i zvao nas na jeće, nego što si otvorio temu.........gasi gujo ,propao mushtuluk ...............
Ja sam cuo da mog druga vara njegova devojka s kojoj je dugo u vezi. Ali, to licno nisam video, a iz iskustva znam da dok ne vidim ili mi pokazu sliku, ne verujem vise nikome. Zao mi druga, ali ne zelim da mu kazem to, a on ce da je pita i ona ce da negira i posle cemo se posvadjati nas dvojica......jel kad vidite da neka riba/frajer od vasheg druga/drugarice se muva sa nekim drugim jer potrchite da omah kazete dotichnoj osobi .................![]()
Da i dalje ne veruješ dok ne vidišJa sam cuo da mog druga vara njegova devojka s kojoj je dugo u vezi. Ali, to licno nisam video, a iz iskustva znam da dok ne vidim ili mi pokazu sliku, ne verujem vise nikome. Zao mi druga, ali ne zelim da mu kazem to, a on ce da je pita i ona ce da negira i posle cemo se posvadjati nas dvojica.
Kad smo tu vec, sta mi savetujete?
Problem je u tome sto ona studira u drugom gradu. Pa, sad, njena drugarica je rekla svojoj drugarici, a ona je rekla mojoj devojci, a devojka meniDa i dalje ne veruješ dok ne vidiš
Ej, bolje ćuti i ne diraj gde ne poznaješ. Svako sebi gradi sreću. Pa valjda tvoj drug ima k'urac i za druge cure, jedino ako nije zaljubljena budala.Problem je u tome sto ona studira u drugom gradu. Pa, sad, njena drugarica je rekla svojoj drugarici, a ona je rekla mojoj devojci, a devojka meniPoprilicno dug lanac prenosenja, tako da me je malo strah da ista preduzmem.
Zao mi je druga, stvarno je dobar momak.
ne. nije to lepo......jel kad vidite da neka riba/frajer od vasheg druga/drugarice se muva sa nekim drugim jer potrchite da omah kazete dotichnoj osobi .................![]()
Kloniraj se, pa mu to reci sa drugog naloga...Ja sam cuo da mog druga vara njegova devojka s kojoj je dugo u vezi. Ali, to licno nisam video, a iz iskustva znam da dok ne vidim ili mi pokazu sliku, ne verujem vise nikome. Zao mi druga, ali ne zelim da mu kazem to, a on ce da je pita i ona ce da negira i posle cemo se posvadjati nas dvojica.
Kad smo tu vec, sta mi savetujete?
znam ga licnoKloniraj se, pa mu to reci sa drugog naloga...