Murga Drot napravio sacekusu Abu Hamzi ga Hop

cogito ergo sum

Primećen član
Poruka
560
Uhapšen Abu Hamza
Karray Kamel uhapšen sinoć oko 22 sata u predgrađu Zenice...
08.08.2009. 04:00

U ulici Verostin put u zeničkom naselju Pehare sinoć oko 22 sata pripadnici SIPA-e i MUP-a Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su Karaja Kamela bin Alija poznatijeg kao Abu Hamza.

Kako saznajemo, u protekla 24 sata specijalne jedinice SIPA-e i zeničke policije pratile su njegovo kretanje na području izletišta Smetovi gdje se on krio nakon bijega iz centra grada. Sinoć je Bin Alija zaustavila patrola zeničke policije, a prilikom hapšenja nije pružao otpor. Oko 23 sata doveden je u prostorije Policijske uprave Zenica, odakle je u ponoć prebačen u Kazneno-popravni zavod na dalje izdržavanje kazne.

Direktor KPZ Nihad Spahić noćas je najavio da protiv Bin Alija slijedi disciplinski postupak u kojem može dobiti najviše 20 dana samice, a u isto vrijeme i izdržavanje kazne bit će mu produženo za vrijeme provedeno u bjekstvu.

- Malo je vjerovatno da će on do kraja izdržavanja kazne biti u prilici da koristi pogodnosti izlaska - rekao je Spahić.

Za odbjeglim robijašem, nakon što se sa dopuštenog godišnjeg odmora 27. jula nije vratio u zatvor, Generalni sekretarijat Interpola u Lionu jučer je objavio međunarodnu potjernicu.

Njemu na Novu godinu ističe zatvorska kazna, a s obzirom da mu je oduzeto bh. državljanstvo, te nema osnova za boravak u našoj zemlji, on će iz KPZ Zenica biti prebačen u Imigracioni centar, a potom deportovan iz BiH.

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktuelno/uhapsen-abu-hamza


Autor: A. Dž.- V. B.
 
Ovdje mnogi identificiraju srpski narod sa Ratkom Mladićem, pa se pitam da li srpski narod treba identificirati sa Milanom Lukićem ako uopšte znaš ko je to?

Ма да али ко сте то ви? Ко си бре ти? Одакле си знамо ли ти фамилију?
Можда си земљак са неким одавде например са Западним суседом

 
Ма да али ко сте то ви? Ко си бре ти? Одакле си знамо ли ти фамилију?
Можда си земљак са неким одавде например са Западним суседом


Ja sam Srbin iz Bosne i Hercegovine što se po mom nicku da primjetiti.

Možeš li da odgovoriš na pitanje o Srbima, Mladiću i Lukiću?
 
Boli te Q jadniče bez argumenata...:bye:

Какав интелектуално продуховљени пост

Na sta si spao Mile pa kako mozes tako nesto pitati pa nije RS drzava niti federalna jedinica ona je entitee a covjek ti ljepo kaze da je iz BIH u cemu je frka ..a ?

То одеш па објасниш Србима тамо , ја само верујем мојој браћи шта ми они кажу
 
Pa jel to nema niko sposoban tamo daleko da tu zvijer izvede pred lice pravde ,pred zrtve a nick jarane ne nestaje tek tako ne kontam na sta aludiras?

Ма има тебра.:per:
Ево баш смо малопре сви кренули да га тражимо.:hahaha::hahaha::hahaha:
Дигла се цела Србија.
Неш веровати.
Ја мислим до вечере да ћемо завршити посао
а онда иде роштиљање.
Само јако би волео да дође
да нам се придружи Србин из БиХ.:per:
 

Back
Top