Tamburiks
Veoma poznat
- Poruka
- 10.484
Ne umem ja ovo dešifrovati.Inače , nisu i do sada imali vanštrokerke za paket skanka.
:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne umem ja ovo dešifrovati.Inače , nisu i do sada imali vanštrokerke za paket skanka.
:
Ne umem ja ovo dešifrovati.![]()

Рекох ли ја теби, видиш да ме оправдано страх.Pa zato pomenuh genetiku malopre![]()
momenti..
![]()
O Bože kod tebe komplikovanije nego kod Pantića u familiji.Da, zato mi i nejasno, moraću taj slučaj da ispitam, zamisli ako mi se baba u stvari zove Persida, u ličnoj joj piše Leposava a zovu je Sidaonda ću razjasniti i otkud meni ovi ludi geni
![]()

Lakše će reše stambeno pitanjd u BeogradAjde nemoj da lazes sad ce studentkinje da se drpaju sa drotovima.
Meni je u jednom MAXI duelu jedna navatana u pokušaju kradje rekla:Prostitucija zarad tudjih interesa je siroko rasprostranjena. Zarad sitnih dobitaka, 500 din , biziterija, droga , pakla cigara , danasnja mladez koja nema ni stida ni srama , a po najmanje kucnog vaspitanja, lako se potkupljuje i manipulise. Tako to biva kada se vise vremena provodi po stekovima nego na predavanjima. Surova istina danasnjice. Punoletni gradjani Srbije sa zavrsenom srednjim skolom ili gimnazijom bez ikakvog iskustva u bilo kom segmentu zivota osim druzenju po Tinderu tesko da moze neku promenu da nacini. Narocito sto 90% studenata Srbije resovno ide na predavanja i ne pada im na pamet da vreme trosi na blokaderske budalastine.
Kome li je teze odoleti. Ivici ili lepim studenticama?
Ti biraš policajca?Ima jedan mali problem što je dobar deo policije sastavljen od okupanih policajki za razliku od štrokavih naduvanih "studentkinja" i ostale štroke, izbor je jednostavan...

preporucujem zenama pajkana da traze brz razvod pre nego sto ih ovaj potamani ili poroka a ne zbog preljubeOvi što su u braku, pod hitno da se razvedu![]()
Poznavajuci tebe ti bi drukao zandarme koji ocijukaju sa devojkama.Poznavajuci tebe sigurno Ivici![]()

Misliš da su klinci bolji frajeri od njih? A šta je sa onim da devojke vole loše momke...? Mada i klinci su loši čim neće da učeKoja normalna žena bi imala bilo šta sa kerovima, dokle ćete ove laži da širite.
SNS-ovka, ocigledno.Meni je u jednom MAXI duelu jedna navatana u pokušaju kradje rekla:
"Ne znaš ti koje ja policajce poznajem"
Moj odgovor je glasio: "verujem da poznaješ i popravne ustanove"
koja si ti budala ahahahahaha bez 3000 nece ni ciganka da te pogleda, vi bre niste sposobni ni da lazete, vama SNSovke pocnu karijeru kao prostitutke u austriji pa dodju ovde postanu inspektorke, sve sto radite okrivite druge!Prostitucija zarad tudjih interesa je siroko rasprostranjena. Zarad sitnih dobitaka, 500 din , biziterija, droga , pakla cigara , danasnja mladez koja nema ni stida ni srama , a po najmanje kucnog vaspitanja, lako se potkupljuje i manipulise. Tako to biva kada se vise vremena provodi po stekovima nego na predavanjima. Surova istina danasnjice. Punoletni gradjani Srbije sa zavrsenom srednjim skolom ili gimnazijom bez ikakvog iskustva u bilo kom segmentu zivota osim druzenju po Tinderu tesko da moze neku promenu da nacini. Narocito sto 90% studenata Srbije resovno ide na predavanja i ne pada im na pamet da vreme trosi na blokaderske budalastine.
botine rade prekovremeno da prikriju da je drzava gotovo sigurno ubila dva mladica u proteklih nedelju dana sa kompletno idiotskim temama, zna se ko zaposljava k.urve kao ambasadorke i inspektorke...SNS-ovka, ocigledno.
Nista lakse nego prevesti pandura zednog preko vode.Sva četiri odreda Žandarmerije dobila su depešu iz vrha Ministarstva unutrašnjih poslova, u kojoj se navodi da studenti u blokadi navodno planiraju da stupe u privatne kontakte sa žandarmima, a da bi tim prepiskama kasnije pokušali da kompromituju pripadnike ove jedinice, objavio je Danas.
Kako se navodi, starešine organizocionih jedinica Žandarmerije sadržaj ove depeše poslali su putem Vibera svim žandarmima.
u poruci piše…
Poruka u koju je Danas imao uvid, a za koju navode da su dobili od više žandarma iz sva četiri odreda (Beograd, Niš, Novi Sad i Kraljevo), počinje skraćenicom „SPŽ“, što znači „svim pripadnicima žandarmerije“.
U njoj piše da se operativnim radom na terenu saznali da studenti u blokadi kao jedan od prioriteta u narednom periodu imaju „ostvarivanje kontakata sa policijskim službenicima Žandarmerije“.
„Plan za kompromitaciju“
„Studentkinje u blokadi imaju plan da stupe u kontakt sa policijskim službenicima Žandarmerije preko društvenih mreža, pronalaska privatnih brojeva telefona i direktnim kontaktom u ugostiteljskim objektima, da bi nakon kontakta krenuli sa dopisivanjem“, a nakon čega bi ih navodno ubeđivale da „mnogo rade, da su malo plaćeni kao i da ih navode da govore negativno o državnim službenicima“.
Prema navodima iz depeše, komunikacija bi onda „istog momenta bila objavljeno na društvenim mrežama“.
MUP bez odgovora na pitanja Danasa
„Nije isključeno da navedene aktivnosti budu usmerene i na druge organizacione jedinice. Apelujemo da upoznate sve policijske službenike Žandarmerije da vode računa prilikom ostvarivanja kontakata preko društvenih mreža sa nepoznatim licima, nepoznatih brojeva telefona i ličnog kontakta u ugostiteljskim objektima, te ukoliko je došlo do slične konverzije da odmah reaguju i prijave događaj svojim rukovodiocima“, piše na kraju poruke koju je MUP prosledio žandarmima.
Redakcija Danasa je poslala upit MUP-u u kom su pitali da li je tačno da je MUP izdao ovakvo upozorenje pripadnicima Žandarmerije, ali do objave teksta nije dobila odgovor.
što bi majke rekle sinovima: "bež od nje neku šugu će navučeš"
Ретко и старо српско женско име.Moram da razjasnim, baba Leposavu svi zvali Sida, pojma nema zašto![]()
i otkud ta skraćenica.
Aham. Jel ga mucila i tukla do smrti kako sirite pricu? Jel umro od visokog ili niskog secera? Dogovorite se . Bez svadja medjusobno.koja si ti budala ahahahahaha bez 3000 nece ni ciganka da te pogleda, vi bre niste sposobni ni da lazete, vama SNSovke pocnu karijeru kao prostitutke u austriji pa dodju ovde postanu inspektorke, sve sto radite okrivite druge!
kad je MUP ubio klinca 07 odmah gurajte teme kako su protesteri k.urve jeftine...
zaradio si ti tvojih 60 hiljada budi srecanAham. Jel ga mucila i tukla do smrti kako sirite pricu? Jel umro od visokog ili niskog secera? Dogovorite se . Bez svadja medjusobno.