Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 93.058
Možda se lože na mačo tipove.Ja i ne znam kako neka iole prosvecena devojka moze da bude sa takvima koji tamo rade.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda se lože na mačo tipove.Ja i ne znam kako neka iole prosvecena devojka moze da bude sa takvima koji tamo rade.

Ma to ih instruiraju Annie B. i Marinika da bi njima ostalo više ženskog sveta.Znači, da se okreću muškim studentima? Pa da, ako je Av derpe, šta oni sad da se prave...![]()
na placene caci budale istetovirane ?Možda se lože na mačo tipove.![]()
komandu od tada u sistemu vode titoistiPa naravno da ih mrzim kad su bukvalno oni tvorci svog zla koje se desava Srbiji od 1945. do danas.
Će ti sredim preko veze?Јест да нисам жандар, али не бих имао ништа против ових блокадерки 40+, онако конспиративно.![]()

Најсигурније им је да се хефтају међусобно, да се не би излагали ризику да их неко злоупотребиСкроз ок депеша. Компромитују се поштени службеници полиције, приде могу да зараде неку ППБ. Лукав план али очекиван.

Јес, па да ме после тетка Лепосава оптужи да организовано долазим и одвлачим пажњу блокадерки од битнијих ствари.Će ti sredim preko veze?![]()
Moja baba Sida je uvek bila za ljubav, makar i po tu cenuЈес, па да ме после тетка Лепосава оптужи да организовано долазим и одвлачим пажњу блокадерки од битнијих ствари.![]()
Тад ми једино преостаје да се надам да је баба Сида утицајнија од тетка Лепосаве.Moja baba Sida je uvek bila za ljubav, makar i po tu cenu![]()
Moram da razjasnim, baba Leposavu svi zvali Sida, pojma nema zaštoТад ми једино преостаје да се надам да је баба Сида утицајнија од тетка Лепосаве.![]()
Sida je od PersidaMoram da razjasnim, baba Leposavu svi zvali Sida, pojma nema zašto![]()
i otkud ta skraćenica.

Da, zato mi i nejasno, moraću taj slučaj da ispitam, zamisli ako mi se baba u stvari zove Persida, u ličnoj joj piše Leposava a zovu je SidaSida je od Persida

onda ću razjasniti i otkud meni ovi ludi geni Сида је била "The dark side of the Мoon" Лепосаве.Da, zato mi i nejasno, moraću taj slučaj da ispitam, zamisli ako mi se baba u stvari zove Persida, u ličnoj joj piše Leposava a zovu je Sidaonda ću razjasniti i otkud meni ovi ludi geni
![]()
Pa zato pomenuh genetiku malopreСида је била "The dark side of the Мoon" Лепосаве.![]()
Inače , nisu i do sada imali vanštrokerke za paket skanka.Ostaće mlade uzdanice žandarmerije bez potomstva žrtvujući se za prvorođenog.
Pošteno.![]()
Samo da te obavestim, vređaš nečije kćeriInače , nisu i do sada imali vanštrokerke za paket skanka.
:

Хоћеш да кажеш да жандармерија дилује дрогу?Inače , nisu i do sada imali vanštrokerke za paket skanka.
:

Zar to nije poželjno poslednjih godinu dana? Da pominjem i pretnje?Samo da te obavestim, vređaš nečije kćeri![]()