KPCTAHK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.428
Пријатељу, реши се те патолошке мржње и видећеш да ће ти бити лакше и моћи ћеш, чаки са онима са којима се не слажеш, да комуницираш културније ...Tačno se vidi koliko ste toksični i nenormalni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пријатељу, реши се те патолошке мржње и видећеш да ће ти бити лакше и моћи ћеш, чаки са онима са којима се не слажеш, да комуницираш културније ...Tačno se vidi koliko ste toksični i nenormalni...
Ti nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti ne znaš šta je ljubavni bol prazan je život mojOpet ti sa tom raspalom koorvetinom.
Place sad MadonaTi nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti ne znaš šta je ljubavni bol prazan je život moj
Svako ima svoju Madonnu plus Madonna ispala glupa u društvu jer se oglasila sad za
a šta domaćini da rade pred nedeljni ručak?Al ste se zahuktali![]()
Mozda da pomognu svojim zenama.a šta domaćini da rade pred nedeljni ručak?
dobro je prošla, spavao sam kada je došlaPlace sad Madona![]()
Mozda da pomognu svojim zenama.
znači institucije rade dobro ako zanemarimo taj kukolj sebi sličan?Лојависти падају један по један.
Полиција је на страни народа, као и војска.
Тужилаштво и судство имају само пар појединаца који су продали веру за вечеру, а сви остали су на страни народа.
znači institucije rade dobro ako zanemarimo taj kukolj sebi sličan?
znači institucije rade dobro ako zanemarimo taj kukolj sebi sličan?
Nadji Danski dokumentarac iz 2014Nisi mi odgovorio na pitanja odavno: ko je pozvao srpske policajce da skinu uniforme pa sad postoji samo albanska policija na severu Kosova?
Ko je pozvao Srbe da ne izađu na glasanje u opštinama na severu Kosova u kojima su imali vlast, pa sad postoji samo albanska vlast u opštinama na severu Kosova?
Danas si u fazona pilića, kokošaka i petlova ,je l to MAXI ima neku akciju?kus petao - pile doveka