MUP će sprovesti obuku zaposlenih u školama koja će obuhvatiti i mere kontrole pristupa, kao i preventivni pregled prostora ustanove

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.598
“U skladu sa posebnim planom i programom, policijski službenici sprovešće obuku zaposlenih u ustanovama preduniverzitetskog i univerzitetskog vaspitanja i obrazovanja koje će obuhvatiti: mere kontrole pristupa, preventivni pregled prostora ustanove, kao i definisanje bezbednog mesta, po uzoru na pozitivna iskustva zemalja koje imaju slični problem.” – stoji u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.
Link

Da li da se smejem ili da plačem? Postajem deminerka, pored mojih ostalih oblasti, defektolog, pedagog, dadilja, logoped, prva pomoć, digitalna učiteljica, borac protiv sajber kriminala, vatrogasac :mrgreen: Zamislite tu scenu, deco, stoj , ja umarširam u učionicu, opremljena detektorom i krećem u pretres prostorije .. ma duboko smo mi zaglibili, dubokooo...

1702675131211.png

Sindikat prosvetnih radnika: Samo u zemlji gde se obrazovanje degradira, neko može da pomisli da se seminarom nastavnik, učitelj ili tetkica može pretvoriti u antidiverzanta​

Хајде, хајде... можете ви то.

А можете и повећање плате да избоксујете на основу тога.

Полиција треба да обезбеди објекте и људе, не да обучава особље да ради њихов посао.
Још да нама дају пиштоље и обуче нас, па да се сами бранимо на улицама, а они да пију кафицу и чекају своју тешком муком стечену пензију у 50. години.
Нисмо више ни банана држава, чак и не глуме да раде свој посао.

Već sam komentarisala sa kolegama, očekujemo da nas obuče i lakše operacije da vršimo, slepo crevo, krajnici, šta nam teško :mrgreen: @Elle @pikax mišljenje :mrgreen:
Знаш да неко ово чита, па ако вас позову на семинар, молим лепо :rotf:

Back