Multi - kulti utopija, paravan za devastaciju evropske civilizacije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Na nedavnim izborima za EU Parlament, britanska nacionalna partija, po prvi put, dobila je svog predstavnika. Nagli skok popularnosti ove partije neki vide u cinjenici da Britaniju, svakim danom, u sve vecem broju, zapljuskuju imigranti iz trecih zemalja. U Londonu vec sada ima oko 40% neengleza, uglavnom Afrikanaca i Azijata. Za samo 15 godina u britanskoj prestonici, Englezi - belci, cinice manjinu. Zasto se multikulturna i multirasna drustva smatraju za normalnu pojavu u nekim delovima sveta, dok se u drugim, to isto smatra nemogucom misijom, kao u slucaju Izraela,npr?

Vi, koji znate engleski, odgledajte ovaj video sa govorom Artura Kempa, jednog od vodecih ljudi "BNP" i recite sta smatrate da je u njegovom govoru netacno, pa da raspravljamo.A, ako ne nadjete nista neistinito u njegovom izlaganju, onda se dobro zamislite nad buducnoscu vas i vase dece, i kakvo ce biti drustvo u kome cemo ziveti, nastave li se ovi trendovi masovnih migracija stanovnistva treceg sveta u Evropu, a u svetlu cinjenice da ce i Srbija uskoro pridruziti evropskoj porodici naroda i "vrednosti".

Evo videa

Poruka
5.639
A, ako ne nadjete nista neistinito u njegovom izlaganju, onda se dobro zamislite nad buducnoscu vas i vase dece, i kakvo ce biti drustvo u kome cemo ziveti, nastave li se ovi trendovi masovnih migracija stanovnistva treceg sveta u Evropu, a u svetlu cinjenice da ce i Srbija uskoro pridruziti evropskoj porodici naroda i "vrednosti".

posto se srbija ocigledno nece pridruziti evropskoj porodici cega vec, niti skoro niti bilo kada, nemamo sta da visimo po youtube niti o cemu da raspravljamo, a to sto ce njih kol`ko sutra da preplave i poplave afroazijati, nece, eto gripa i vakcine

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Sta god da se desava, to nema puno veze s nama. Niti je ikad imalo.
Isti ti sto placu zbog islamizacije zapada bi i nas u isti autobus stavili i poslali nazad. :mrgreen:

Mislim to kroz sto sada prolazi zapad... sami su krivi, sami su trazili. Neka im ga. :)

Neces ni ti biti izuzet od tog propadanja. Naprosto, ne mozes se ponasati kao da si izvan toga, sve i da zemlje Balkana nikada ne udju u uniju.

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Pet nacionalistickih partija Evrope formiralo savez za borbu protiv evropske unije i globalizacije.Uskoro im se pridruzuju i druge evropske patriotske partije.

Hungary’s Jobbik, France’s National Front, Italy’s Three-Color Flame, Sweden’s National Democrats and Belgium’s National Front formed the Alliance of European National Movements, saying the British National Party, Austria’s Freedom Party as well as groups from Spain and Portugal would join them soon.

http://euronews.us/?p=2709

Poruka
6.359
Evropa ima pravo da se brani i ni po cemu nema obavezu da prima na silu ljude sa drugih kontinenata.U moju kucu moze uci samo onaj koga ja primim,a svako i nije dobrodosao.
Ne smatram sebe ni nacionalistom ni rasistom i sam zagovaram stapanje naroda u svojim knjigama,ali to ne moze ici ovako haoticno.Znas meni se svidja kod tebe i ja cu doci iako si ti protiv toga???
Moja je postavka da Evropa pripada Evrpljanima,ali ne sporim naseljavanje stranaca u skladu sa zakonima zemalja domacina.Ko dodje ilegalno vracati energicno!
Tema se vrlo mnogo tice i gradjana Srbije,jer hteli ili ne,ali geografski smo deo Evrope.

daxt

Elita
Poruka
17.081
Osim hrvatske, ostale zemlje zapadnog balkana nece uci u EU. To je ocigledno i na osnovu izjava evropskih diplomata, to se nece desiti pre 2020. Srbija je svoj polozaj zabetonirala ovom pat pozicijom sa kosovom, i odbeglim mladicem. Vetar u ledja moze da joj da ekspanzija ruskog kapitala u Srbiji, sada bi nas evropljani mozda i primili brze da nije ovih prepreka koje su sami postavili. A jednog dana za desetak godina ,kada rusi pokupuju sve po srbiji, pitanje je da li ce nas evropa hteti sa vecinskim ruskim kapitalom.....

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Representatives from the five parties signed an agreement detailing their common goals, such as advocating for a confederation of sovereign states to replace the EU

Naravno, namesto postojece centralizovane superdrzave EU, izgradila bi se konfederalna Evropa suverenih nacija. Znaci, nista se bitnije sto se tice saradnje naroda i slobode kretanja robe, ljudi i kapitala ne bi promenilo, samo bi svako bio gazda u svom dvoristu, a ne da mu se iz Brisela diktira politika i uredjuje drzava.

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Trenutni tendovi nemaju veze sa onim sto ce se zaista odigrati . Oni ce veoma aktivno raditi na odvajanju vojvodine od ostatka Srbije , i cim taj poso zavrse , prestaje i sirenje l. Njihov cilj je obnavljanje AU carstva , a sama Srija se tu ne uklapa .

Mislim da si u velikoj zabludi i da nisi razumeo trendove na globalnom nivou, ukljucujuci i Evropu. Ziv bio pa video!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.