Casual Observer
Zaslužan član
- Poruka
- 103.930
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, svaka vlas’ na svetu kaže da su kad jednom platiš porez pare njihove, isto kao što su tvoje kad primiš platu.Javno ruglo koje svi mi plaćamo.
Sad kad se obračuno sas niskotehnološki kriminal, nasrtje i na visokotehbološki.
Jede burek, a?
Pa, ima svakojake sorte ti bureci.Jede gowna da jede burek.
Radnom čoveku se od zaradjene plate odbija taj porez.Ma ne, svaka vlas’ na svetu kaže da su kad jednom platiš porez pare njihove, isto kao što su tvoje kad primiš platu.

Samo će se malo delocirati ta fotelja, nikakav problem.Kad slavi četrdesetu godišnjicu u fotelji?
I taj sa lignjama će imati dostavu na istoj lokaciji kod bucka.Pa, ima svakojake sorte ti bureci.
Sem ovi standardni sa meso, sirenje i razni zeleniši,
a da ne zaboravimo i čuveni prazan burek,
koji je devedesetih bio hit kod SPS Bata Baneta,
od 2003. naovamo, od kad se u Niš održava Buregdžijada,
imali smo prilike da vidimo lansiranje pizza bureka, bureka sa sardinama, sa maslinama,
bureka sa čokoladom, sa orasima, sa eurokremom....
Ne znam, nisam bio baš revnostan posetilac manifestacije svake godine,
možda je nekad bio i burek sa lignjama
знам ја ту женску солидарност а она престаје тамо где почиње згодна секси жена за којом уздишу и господин и сељак и војник и механичар итд. шта да вам кажем- жена је жени змија!
Pogledajte prilog 1909032

Kao posle Mire i Zlobe?Samo će se malo delocirati ta fotelja, nikakav problem.
знам ја ту женску солидарност а она престаје тамо где почиње згодна секси жена за којом уздишу и господин и сељак и војник и механичар итд. шта да вам кажем- жена је жени змија!
Pogledajte prilog 1909032

Ne. Oni su odlično završili u odnosu na ono na šta ja mislim.Kao posle Mire i Zlobe?