Muhamedanski mit kako je kuran neizmenjen

MaranAta

Ističe se
Poruka
2.303
20 верзија сатанских стихова:
- Warsh
- Qalun
- al-Bazzi
- Qunbul
- Al-Duri
- al-Suri
- Hisham
- Ibn Dhakwan
- Khalaf
- Khallad
- al-Duri
- Abu'l-Harith
- Hafs
- Ibn `Ayyash
- Ibn Wardan
- Ibn Jamaz
- Ruways
- Rawh
- Ishaq
- Idris al-Haddad

Наравно... листа није ни издалека коначна.

Погледајмо шта сам сотонин посланик каже:
"Куран је објављен да се чита на седам различитих начина, и читајте га на најлакши начин за вас." (Букари 514,6)

Зашто је ово изјавио ? Јер се Umar bin Al-Khattab бунио код сатаниног посланика како је чуо Hisham bin Hakim-а да говори куран на неколико различитих начина, које су њему биле непознате.

Закључак: Сам сотонин посланик - Мухамед је још у његово време дозволио разне варијације у његовом учењу. 8)

Насупрот томе, Хритос Бог рече: "ЈЕДНА вера..." (Еф. 4,5) :D

Abdurrahman:
Ja sam musliman, i hvala Uzvisenom Allahu, dobro sam upoznat s vjerom islamom, ali tebe ja sad pitam, sta ti je ovo ?

Mozes li nam objasniti sta je ovo gore pod brojevima i ovo dole ? :D

:arrow: :wink:
MA pusti ga vidis da je bolestan. Pomutio mu se razum nezna vise o zlobe sta ce da napise. Nek da bar dav razlicita citata iz Kurana i nek kaze evo u ovoj verziji pise tako a u ovoj tako. Napomena priznajem samo Arapsku verziju jer ona je ne promenjena a prevodi se razlikuju od zemlje do zemlje i od bogastva reci jezika na koji je preveden.

sagapo:
Abdurrahman:
Ja sam musliman, i hvala Uzvisenom Allahu, dobro sam upoznat s vjerom islamom, ali tebe ja sad pitam, sta ti je ovo ?

Mozes li nam objasniti sta je ovo gore pod brojevima i ovo dole ? :D

:arrow: :wink:
MA pusti ga vidis da je bolestan. Pomutio mu se razum nezna vise o zlobe sta ce da napise. Nek da bar dav razlicita citata iz Kurana i nek kaze evo u ovoj verziji pise tako a u ovoj tako. Napomena priznajem samo Arapsku verziju jer ona je ne promenjena a prevodi se razlikuju od zemlje do zemlje i od bogastva reci jezika na koji je preveden.

Poturčenjaci padoše u očaj pred neoborivim dokazima.... :D

Abdurrahman:
cccccc

hehe, NEOBORIV dokaz, nema sta, samo de mi objasnite ovaj dokaz, je li ovo dokaz za budisticku vjeru ili neku drugu ? :)

Hehe, tako mi Svevisnjeg Allaha, nasmijao sam se kad sam ovo vidio :arrow: "neoboriv dokaz" hehe

Ma mani svađu Abdi....nego sećaš li se da sam tebi obećao čim prođe časni post da odemo na jedno reš pečeno prasence.... :D
Što kažeš...a,mljac,mljac,mljac.....da i ti vidiš što valja... :wink:
A poslije idi tvome Allahu i hurijama(ili dječacima), kod vas muslimana nezna se ko koga... :roll:

MaranAta:
Овај ПОТУРЧЕНИ Србин је толико "упознат" са мухамеданском сектом да кад је дошао на форум није ни знао за постојање зборки хадиса. :lol:
Tis stvarno nisi nesto u redu mnogo bacas sa jedne strane na drugu. Prvo pre nego sto ti odgovrim na ovu glupost napisi ovim ljudima sta su to hadisi a sta je Kuran cisto da vidim da li i ti umes da napravis razliku. A ako neznas onda pusti mene da obasnim ljudima. Cekam tvoj odgovor do sutra.

MaranAta:
Није то, ПОТУРЧЕНИ Срби, ништа ново да ја подучавам мухмеданце о историјату секте коју основа Мухамед... :wink:

Ima li ko da ovog bolesnika skine sa foruma? Pa on ovde iskljucivo vredja muslimane? Ja sam blizi bilo kojoj religiji od ovog lika iz koga govori samo mrznja, a on se predstavlja kao veliki vernik, Hriscanin i Pravoslavac!

Није то ништа ново да јадници неке секте помисле да их неко мрзи, ако им се открије истина о секти и човеку који је основао исту...

Па тако и мухамеданци овде на овом форуму јадикују како их ја мрзим, иако је реч о чину освешћивања кроз упознавање срманих истина о педофилу, пљачкашу и убици - Мухамеду. :roll:

MaranAta:
Није то ништа ново да јадници неке секте помисле да их неко мрзи, ако им се открије истина о секти и човеку који је основао исту...

Па тако и мухамеданци овде на овом форуму јадикују како их ја мрзим, иако је реч о чину освешћивања кроз упознавање срманих истина о педофилу, пљачкашу и убици - Мухамеду. :roll:

İzvini ali nesto ti niko ne veruje. Ako nisi procitao post iznad tvojeg evo ti kopija
Ima li ko da ovog bolesnika skine sa foruma? Pa on ovde iskljucivo vredja muslimane? Ja sam blizi bilo kojoj religiji od ovog lika iz koga govori samo mrznja, a on se predstavlja kao veliki vernik, Hriscanin i Pravoslavac!
İzgleda samo ti zastupas takvo misljenje o islamu. Ja da sam na tvom mestu zaista bi se potrudio da obidjem oblkiznju mentalnu instituciju. Sta ces da kazes za tvoje sugradjane da su i oni poceli da slede satanu jer odbacuju tvoje ideje. ili si jedini ti ovde koji sledi satanu a sve pod okriljem vernika koji brani hriscanstvo. Ma ovaj prehodni post stranog_placenika govori sve sta da ti vise kazem

U ime Allaha

Pozivam u ime Boga jednog, ko u Njega vjeruje, da ostavimo vrijedjanje, jer to nikud ne vodi.

Ako me ko uvrijedi to je za moje dobro, jer mi tim cinom poklanja svoje hasenate-dobra djela, a ako me kritikuje bezpravno i to isto je dobro za mene opet mi poklanja svoja dobra djela i na sebe tovari klevetu i ociti grijeh.

A vjernik treba da ostane pri sebi i da to prepusti onima koji citaju, neka oni odluce ko koga vrijedja i ko pljuje po kome, ...

Под тим "нико ти не верује", ти подразумеваш присутне мухамеданце... Упитај свеколику јеретску скупину квазихришћана овде на форуму, и они ће ти вероватно слично одговорити. А није то ништа ново да се слуге нечастивог слизују захједно када год су суочени са истином - да су следбеници неких замлата који су измислили те секте чији су они сад чланови. :roll:

Back