- Poruka
- 7.718
Okreni da ne zagori.ne znam zašto misliš da ti je dato da testiraš druge?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Okreni da ne zagori.ne znam zašto misliš da ti je dato da testiraš druge?
pa pročitaj priču koju si okačio...Sad ti bas ode u Indiju doslovce..
Vratila se iz crkve u medjuvremenu.pa pročitaj priču koju si okačio...
Ilijina žena je otišla u crkvu ali se u momentu kada Ilija ubija svoje roditelje nalazi u drugoj sobi...
Ilijina žena je dakle sotona u stvari i ceo taj brak nije ni postojao nego je sotona odveo Iliju u paralelnu realnost da bi se poigrao sa njim...
ne piše u priči da se vratila iz crkve...Vratila se iz crkve u medjuvremenu.
Opet kazem u svakom čuči Ilija,evo ti dokazujes koliko sumje mogu biti velike.
Ne pise ni da se obukla za u crkvu bila je gola po tebi...ne piše u priči da se vratila iz crkve...
držeći se priče zaključujemo da je istovremeno bila i u crkvi i u kući...a to ljudi ne mogu...
znači ona je sotona![]()
pa vidi kad odeš nedeljom u crkvu zadržiš se sat dva da odslušaš liturgiju...Ne pise ni da se obukla za u crkvu bila je gola po tebi...
Bio si dobro krenuo ...
Pao si na testupa vidi kad odeš nedeljom u crkvu zadržiš se sat dva da odslušaš liturgiju...
a Ilija krenuo u polje pre nego ona u crkvu i odmah čim je stigao u polje gde napasa volove susretne ga sotona u liku čoveka i navede u sumnju pa on potrči kući besan...
znači ona je bila istovremeno i u crkvi i u kući
pisac priče je pao na testu...Pao si na testu
U cemu?pisac priče je pao na testu...
upravo si i ti pao na testu time što smatraš da je ljubav budalaština .....pokazuješ da nemaš pojma ni o ljubavi ni o Bogu...tvoja vera je u umu a ne u srcu...i zato lutaš predelima zemaljskog pakla bez nade da doživiš raj na zemlji...U cemu?
On ne vjeruje u budalastine tipa neka bude ljubav i bi ljubav.
To ti kazes ne jaupravo si i ti pao na testu time što smatraš da je ljubav budalaština .....pokazuješ da nemaš pojma ni o ljubavi ni o Bogu...tvoja vera je u umu a ne u srcu...i zato lutaš predelima zemaljskog pakla bez nade da doživiš raj na zemlji...
svako uvek priča samo u svoje ime...niti ja mogu govoriti kroz tebe niti ti kroz mene...To ti kazes ne ja
volovi su kastrirani..dakle nemoćni...ubijen im je nagon..i seksualni i agresivni.....da je pisac hteo da simbolički predstavi destruktivne nagone uzeo bi bar bikove....Napasti volove u polju to znaci u mozgu napasti destruktivne nagone.
Zato mu zena mirnim tonom sugerira ici u crkvu s njime.
No Vol ode medju volove.
Jos jedan sloj.
Sve u okvirima zadatog naravno,ne smije se prica izvrcati sto Jasna i Hm rade odlazeci u svoje polje krajnosti sto nema veze s pričom.
Krivo si shvatio sto s onim zelim reci..svako uvek priča samo u svoje ime...niti ja mogu govoriti kroz tebe niti ti kroz mene...
Tu se varas grdnovolovi su kastrirani..dakle nemoćni...ubijen im je nagon..i seksualni i agresivni.....da je pisac hteo da simbolički predstavi destruktivne nagone uzeo bi bar bikove....