Jehova je stvaran Bog taman koliko je i Ilija iz tvoje priče stvarno svet...Ideja ti nije lośa bila kad si rekao da je u pitanju duhovna puška no onda si krenuo nizbrdo ko Jasna u tesku krajnost.
Jehova je za vas idealan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Jehova je stvaran Bog taman koliko je i Ilija iz tvoje priče stvarno svet...Ideja ti nije lośa bila kad si rekao da je u pitanju duhovna puška no onda si krenuo nizbrdo ko Jasna u tesku krajnost.
Pa ti nikako da se uozbiljiš sve ti je cirkusJehova je stvaran Bog taman koliko i Ilija iz tvoje priče svet...
ne valja ti kad sam ozbiljan, ne valja ti kad sam neozbiljanPa ti nikako da se uozbiljiš sve ti je cirkus
Ironijane valja ti kad sam ozbiljan, ne valja ti kad sam neozbiljan![]()
U koju sam ja krajnost otišla? Samo sam predložila da objasniš bar nekiIdeja ti nije lośa bila kad si rekao da je u pitanju duhovna puška no onda si krenuo nizbrdo ko Jasna u tesku krajnost.
najbolje nikad ne radi jer đavli vrebaju svaki danPrva poucna stvar najuocljivija u priči je da nedjeljom ne radi jer svakakvi djavli vrebaju.
Druga poucna stvar idi nedjeljom u crkvu s zenom pa neces biti lud ko Ilija i sumnjati gdje hoda.
Varas se,gdje je zakon tu djavli vrebaju zato nedjelja privlači odmetništvo.najbolje nikad ne radi jer đavli vrebaju svaki dan
i preseli se u crkvu jer tako nećeš da omašiš nedelju![]()
gde nema ljubavi tu đavli vrebaju...sve to sa zakonima i biblijom je propaganda i zamajavanje...Varas se,gdje je zakon tu djavli vrebaju zato nedjelja privlači odmetništvo.
A u crkvu da se Ilija preseli bez žene?
Joj tebe van si svega
ali ona nije bila u crkvi nego u drugoj sobi...možda ga sotona nije slagao nego je on zaboravio da proveri ormar u sobi gde je žena bilaZanimljivo u prici je da Ilija zna da mu zena otisla u crkvu a trazi je po kuci na nagovor sotone.
Culi smo sto je ljubav iz tvoje glavice.gde nema ljubavi tu đavli vrebaju...sve to sa zakonima i biblijom je propaganda i zamajavanje...
Sad cemo u krajnost ko Jasna..ali ona nije bila u crkvi nego u drugoj sobi...možda ga sotona nije slagao nego je on zaboravio da proveri ormar u sobi gde je žena bila![]()
ne znam ja šta si ti čuo u onome šta ja pričam po forumu...jedno je šta ja kažem, drugo je što neko pročita u mojim rečima...Culi smo sto je ljubav iz tvoje glavice.
Sto mislis zasto bog u biblijskom postanku ne kaže: neka bude ljubav i bi ljubav ?ne znam ja šta si ti čuo u onome šta ja pričam po forumu...jedno je šta ja kažem, drugo je što neko pročita u mojim rečima...
Žena je kriva svakako. Ako je videla da on greši i da će nešto loše da seali ona nije bila u crkvi nego u drugoj sobi...možda ga sotona nije slagao nego je on zaboravio da proveri ormar u sobi gde je žena bila![]()
Iliju je žena prevarila to je očigledno...slagala ga je da ide u crkvu a bila je u kući...a što bi to uradila? ili iz razloga koji mu je rekao sotona ili je radila u dilu sa sotonom...znači Ilija je trebao da se razvede.....Sad cemo u krajnost ko Jasna..
PO toj logici Ilija bi otisao u Indiju
To nije u prici slucaj.Iliju je žena prevarila to je očigledno...slagala ga je da ide u crkvu a bila je u kući...a što bi to uradila? ili iz razloga koji mu je rekao sotona ili je radila u dilu sa sotonom...znači Ilija je trebao da se razvede.....![]()
zato što su bibliju pisali ljudi i to nema veze sa Bogom...Sto mislis zasto bog u biblijskom postanku ne kaže: neka bude ljubav i bi ljubav ?
Kako si opet pao na testu..zato što su bibliju pisali ljudi i to nema veze sa Bogom...
njeni otac i majka jesu živi...ona je iskoristila sotonu da se otarasi Ilijinih roditelja i Ilije...i prigrabi kuću za sebe...Žena da je prava vjernica držala bi se odredbe da je muž glava i time bi imala i oca i majku zive.
Ima slojeva i slojeva...
ne znam zašto misliš da ti je dato da testiraš druge?Kako si opet pao na testu..
Ovo nazalost ovde samo Guggli moze odgonetnut.Jasna nema sanse..
Sad ti bas ode u Indiju doslovce..njeni otac i majka jesu živi...ona je iskoristila sotonu da se otarasi Ilijinih roditelja i Ilije...i prigrabi kuću za sebe...![]()