Mudross (teen edishn)

Yebo si joj kevu... :p

@Odg.

Ybg, postoji citam PDF o tome, dao sam tamo negde odg. mars tamo pa pogledaj... :mrgreen:

@tema

Da li vam naizgled pametni, nacitani i sposobni ljudi deluju vise inteligentno nego naizgled retardirani i mentalno zaostali ljudi?
xD
ja mislim da je obrnuto. Da pametni deluju retardirano i zaostalo,a da glupi deluju mudro.
da, poenta je da ljudi ozbiljno odgovaraju i da pitaju inache nije zanimljivo :D

@filozof

apsolutno ne, zvuk predstavlja predstavu u svesti, prost chulni dozhivljaj a da bi zvuk bio on mora biti u subjektu, tj. ne postoji objektivno, mora postojati chulna "registracija" :D
cek da se resetujem i prebacim u safe mod,pamet mi je preopterecena!

Sta je za vas religija i sta mislite o njoj?

Izmisljena pricica koja sluzi kao ratno huskacko sredstvo ( "mi muslimani moramo ici u rat protiv nevernika"," moramo ici da branimo nasu svetu zemlju Jerusalim,Kosovo"...dodajte niz) i kao sredstvo kolike tolike kontrole. Niko vise ne veruje u bajke,a oni koji veruju veruju ili zato sto su tako odgajani u patrijahalnom drustvu ili zato sto imaju nekih problema tipa teskih bolesti,gubitak odredjenih clanova porodice,zato sto su gej pa se kao lece po manastirima i bore protiv "demona",bivsi narkici i bludnicari odlaze u manastire i postaju najveci vernici itd.

Ne, zapravo je trebalo da ja pitam jer sam dao odgovor bb-u, ali dobro

User - zato što su ljudi govna u globalu, i zato što je brutalna iskrenost u tom smislu odlika retkih - a oni koji su zaista takvi (sve kažu u oči), obično budu etiketirani kao "mrzitelji, djubrad, stoka nevaspitana i tako dalje" i bivaju odbačeni od okoline
svi smo sujetni, gotovo bez izuzetka, i zaista je teško istrpeti kritiku - a obično su oni koji se hvale "kako mirno prihvataju kritiku i uvažavaju je" i najgori po tom pitanju

i za očuvanje postojećih medjuljudskih odnosa je bolje biti uzdržan i ponekad čak slagati

Moje pitanje - da li smatrate da vam je ovaj forum doneo bilo šta dobro, korisno u životu i šta?

Moje pitanje - da li smatrate da vam je ovaj forum doneo bilo šta dobro, korisno u životu i šta?

Ja mislim da mi je samo pogorsao zivot... :confused:

I slazem se u vezi onoga sa iskrenim osobama...

jeste,brze kucam sad

pitanje-smatrate li da ste bolji od vecine,kad se sve sabere i oduzme?

U nekim stvarima sto su mnogima bitne(a meni ne), jesam, u nekim prostim stvarima nisam...npr. ne izlazim nesto puno iako bi svako da je na mom mestu izlazio...zato sto sam slepac...i tako...dakle kad se sve sabere, nisam bolji

P.S. Mislim da si to vec negde pitala...

Da li mislite da ste predodredjeni za nesto vece (znate na sta mislim)?

Jesam, predodredjen sam. To je nešto u šta sam apsolutno uveren.

Da li smatrate sebe dobrom osobom, kad sve uzmete u obzir?

Smatram se dobrom osobom, ali ipak cesto znam lose odreagovati, a da toga nisam ni svestan...
Izuzetno dobrom i nadasve plemenitom osobom.

Da li da prvo jedem slatko ili slano?

Slaaatkooo... :rumenko:

Slano.

Omiljeni mod na krstarici?

Stiven (al' ko zna koliko bih njega zamrzeo kad bih isao na njegov PDF :lol:)

To nije izvodljivo - jer, kad bi bila tolika hladnoća, čovek ne bi ni stigao da pljune

Da li je seks najbitniji sastojak ljubavi, odnosno - da li, bez obzira na sve ostalo (ljubav, razumevanje etc etc.), veza propada ako u njoj seks nije dobar?

To nije izvodljivo - jer, kad bi bila tolika hladnoća, čovek ne bi ni stigao da pljune

Da li je seks najbitniji sastojak ljubavi, odnosno - da li, bez obzira na sve ostalo (ljubav, razumevanje etc etc.), veza propada ako u njoj seks nije dobar?

Naravno da je istina. msm zamisli da si u vezi sa devojkom koja nece nista da radi ili ako ti da pitjke da u klasicnoj pozi,bez eksperimentisanja,koja nece u guzu,koja nece da te zadovoljava oralno sa takvom niko ne moze. Mora da pukne veza.

E u *****

Pa nzm, nemam neku inspiraciju
Ae vako

Sta je za vas religija i sta mislite o njoj?
E, moram na ovo da se nadovezhem, zanemarite moj odgovor po pitanju relevantnosti u ovoj igri, samo zhelim da iskomentarishem ovo. Religija/e je najveca prevara u istoriji chovechanstva, ogromna industrija stvorena za mlacenje para, manipulaciju ljudima i njihovo medjusobno otudjivanje, a pri tome nema nikakve veze sa verom; i odbijam da verujem da je ijedna religija ispravna - moja vera je samo moja, niko nece da mi diktira u shta i kako treba da verujem.

User - Ne volim anal u RL.

Ovo ostalo okej, mada ne bih pravio problem, nije mi toliko bitno, iskreno. Nekako bi mi bilo gadnije kad bi odmah sve davala na tacni, više volim da je postepeno otkrivam i da je oslobadjam nekih stega

Aman, postavi pitanje

Back