Mudross (teen edishn)

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Ovo neka bude tema gde cete iznosti svoje mudrosti,zakljucke sto mogu nekom biti od koristi. Ja postavim pitanje,vi odgovorite i onda neko postavlja sledece pitanje. iznesite i vi svoje misljenje i ako ste vi postavili pitanje.

Kada neko ima problem uvek se pojavi neka grupa ljudi ili pojedinac koji nudi ultimativno resenje koje pali svugde,sta vi mislite da li moze da se soshl skills usavrse do te mere da pali svugde i kakvu vi filozofiju imate ili socijalne skillove?

Moje vidjenje ovog je da verovatno postoji nesto sto mozemo nazvati ultimativnom komunikacijom,muvanjem,pregovaranjem ali da te tehnike i razmisljanja ne mogu razliciti ljudi da primenjuju,vec da svaki covek sebe mora pronaci i i razviti svoju,a ne kopirati tudju. Razlicita su nam tela,razliciti karakteri,misljenja i kod razlicitih ljudi ne mogu ici ista resenja tako da sve teme i genijalci koji prodaju pricu know how su jos jedan dodatni problem!

Yebo si joj kevu... :p

@Odg.

Ybg, postoji citam PDF o tome, dao sam tamo negde odg. mars tamo pa pogledaj... :mrgreen:

@tema

Da li vam naizgled pametni, nacitani i sposobni ljudi deluju vise inteligentno nego naizgled retardirani i mentalno zaostali ljudi?
xD

naizgled nema veze sa onim sto jeste...:P to je kao da pitas da li je pecurka naizgled pametnije od cokoladice...mozda i ne, ali u stvarnosti neuporedivo...:P

sta je starije kokoska ili jaje?? :lol:

da, poenta je da ljudi ozbiljno odgovaraju i da pitaju inache nije zanimljivo :D

@filozof
Napravilo je zvuk - da bi se zvuk osamostalio i postojao, kao i svaka druga pojava - nije potrebno da ga neko živo biće sa čulom sluha doživi oseti (valjda )

apsolutno ne, zvuk predstavlja predstavu u svesti, prost chulni dozhivljaj a da bi zvuk bio on mora biti u subjektu, tj. ne postoji objektivno, mora postojati chulna "registracija" :D

Back