Mudrolije - saveti

...

573738kg4cedf3pv.gif

t5064.gif

Srecna nova godina i dabogda se svi vi blago meni hebali, ma hebite se svi vi :-D

Promenuo sam svoj potpis tako da se nadam da ce da na vrbi da zasvrbi, ako ne za svrbi mora onda da rodi grodze, bar na svetog Talaleja.

Moja portuka glasi
Budite dobri i ostani te uvek zaljubljeni, jer samo ljubav moze da spasi ovaj svet od vragova

Ne postoji srednji put, onaj pravi, koji vodi napred, u stalnost, u mir i dostojanstvo, nego se svi krećemo u krugu, uvek istim putem, koji vara, a samo se smenjuju ljudi i naraštaji koji putuju, stalno varani.

Иво Андрић

light-to-know.jpg

Prilozi

• light-to-know.jpg
    light-to-know.jpg
    48,8 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
A few iz mog iskustva...

1. Bolje ništa nego išta.

2. Ako je previše napadna, beži i ne osvrći se. (Sutra ne žali.)

3. Kada nemaš pouzdanu, bolja je i ruka nego uletati u nepoznato.

4. Kada te žena pita nešto jednostavno, oops ručna, dobro razmisli...

5. Ako ti neko zvoni ili kuca, sa devojkom si, a imaš drugu, ta druga je izgleda u prolazu.

6. Ako očekuješ devojku, a neki minut pre nje naiđe ljubavnica da te iznenadi, sjeb'o si se.

7. Ako imaš 3 devojke, šta god radio, nećeš dobro završiti.

8. Ako nemaš devojku a baš želiš da je nađeš, srećno gubitniče.

9. Ako imaš devojku/e, i ne želiš novu, naći ćeš ih nekoliko, tj. one tebe, sve bolja od bolje.

10. Ako komšinica u baš kratkoj haljinici sedne na travu ispred tebe i vidiš joj gaćice, nemoj da komentarišeš njenog psa.

11. Ako te drugarica špijunira želeći da vidi kako masturbiraš, ona ti baš i nije drugarica.

12. Ako povrediš ženu koja je "bezbgrešna", naje'aćeš mnogo gadno, bolje je da se iseliš iz zemlje, odmah.

13. Ako imaš sreće u ljubavi nećeš da daš šut kartu svim prethodnim super devojkama i da oženiš sk*ta. :S

14. Ako ti se 14.devojka po redu zove na slovo M, napadna je i previše se smeje, sve bi ti dala na prvu loptu... Odupri se, naleteo si na đavola.

15. Lekcija za klince. Nikad ne muvaj više devojaka isto veče jedne pred drugima.

16. Lekcija za kline 2. Nikad ne muvaj dve drugarice iz bliskog društva, ni isto, ni neko drugo veče.

17. Lekcija za mene. Kada ponovo uradiš 15. i 16. za jedno veče, zabrani sebi izlaske jedno 3 meseca.

Čini mi se da bih mogao do broja 300. ali ostaviću nešto i za neki drugi dan. Ako se vratim ovde nekada...

A few iz mog iskustva...

1. Bolje ništa nego išta.

2. Ako je previše napadna, beži i ne osvrći se. (Sutra ne žali.)

3. Kada nemaš pouzdanu, bolja je i ruka nego uletati u nepoznato.

4. Kada te žena pita nešto jednostavno, oops ručna, dobro razmisli...

5. Ako ti neko zvoni ili kuca, sa devojkom si, a imaš drugu, ta druga je izgleda u prolazu.

6. Ako očekuješ devojku, a neki minut pre nje naiđe ljubavnica da te iznenadi, sjeb'o si se.

7. Ako imaš 3 devojke, šta god radio, nećeš dobro završiti.

8. Ako nemaš devojku a baš želiš da je nađeš, srećno gubitniče.

9. Ako imaš devojku/e, i ne želiš novu, naći ćeš ih nekoliko, tj. one tebe, sve bolja od bolje.

10. Ako komšinica u baš kratkoj haljinici sedne na travu ispred tebe i vidiš joj gaćice, nemoj da komentarišeš njenog psa.

11. Ako te drugarica špijunira želeći da vidi kako masturbiraš, ona ti baš i nije drugarica.

12. Ako povrediš ženu koja je "bezbgrešna", naje'aćeš mnogo gadno, bolje je da se iseliš iz zemlje, odmah.

13. Ako imaš sreće u ljubavi nećeš da daš šut kartu svim prethodnim super devojkama i da oženiš sk*ta. :S

14. Ako ti se 14.devojka po redu zove na slovo M, napadna je i previše se smeje, sve bi ti dala na prvu loptu... Odupri se, naleteo si na đavola.

15. Lekcija za klince. Nikad ne muvaj više devojaka isto veče jedne pred drugima.

16. Lekcija za kline 2. Nikad ne muvaj dve drugarice iz bliskog društva, ni isto, ni neko drugo veče.

17. Lekcija za mene. Kada ponovo uradiš 15. i 16. za jedno veče, zabrani sebi izlaske jedno 3 meseca.

Čini mi se da bih mogao do broja 300. ali ostaviću nešto i za neki drugi dan. Ako se vratim ovde nekada...
hahahhahahah z:lol:

Back