- Poruka
- 5.197
Кад најмање можеш, тад највише мораш..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pdaNo, da se vratimo na temu. Iako se većina naših života vrti oko te društvene mreže, sumnjam da bi bilo ko od nas hteo telefon gde je najveći akcenat na Facebook. Zašto? Ima par dobrih razloga.
Prvi razlog je internet. Danas mobilne telefone najviše koristimo za internet. Bilo da koristimo internet preko pretraživača ili preko neke aplikacije, najviše telefone koristimo za to. Ali, da li zaista želite da se svaka stranica, koju posetite, zabeleži na internim serverima Facebook kompanije? Ili, što je još gore, da bude postavljena kao “Recently visited pages” na vašem profilu? Ja znam da ne bih, jer što bi svi morali da znaju da ja tražim na internetu, npr, recepte za kolač? Nikad ovo ne tražim, da se razumemo, ali dajem primer.
Drugi razlog je sinhronizacija. Razmislite, da li želite da se, apsolutno svaka slika, koju načinite sa “Facebook telefonom”, nađe na vašem profilu ili u nekom albumu? Slikate ljubimce, nešto po kući, sebe itd, tj neke slike koje nisu namenjene za Facebook. Ukoliko bude predstavljen pravi Facebook telefon, ovako nešto će sigurno biti deo softvera. Takođe, sigurno će biti opcija kojom se to može isključiti, ali je, svejedno, ovo ogromno narušavanje privatnosti.
Treći razlog su notifikacije. Veliki je smor![]()