muda...

Mislim da se Sinnke najviše obradovao ovoj temi, sad može o jajima koliko hoće.... a da ga niko ne prekorava :)

A kao da me neko prekoravao. A i da je, meni to ne smeta. Jaja me vesele, i samo budalu jaja ne vesele. I tebe vesele ta tvoja unutarnja, ali se ti stidis to priznati.

Nemojte da mnogo palamudite jer MUDA mogu mnogo da izdrze!!! U ostalom ko ima muda taj je naj nezniji na svetu TJ medju nama! Zasto? Jer celog zivota sedi na mudima a nikada da ih RAZBIJE!!!!

egg-haha-1.jpg

jasno je meni sto su muskarcima toliko muda bitna al nama zenama su totalno nebitna, slabo obracamo paznju na njih, kita je u centru paznje :lol:
osim ljubitelja teabag - a :lol:

ima vic
kaze zena muzu: dragi da ti isprzim jaja?
a tek ce muz: a da ja tebi odgrizem sise!
:lol:

kupio sam novi sic za onu moju skljopociju,,,bilo mi nako cudno.ali ebem ga buvljak je to, nisam teo da ga isprobavam..kazu seljace doslo skroz do panceva disprobava sic..nejde to.
kupim ga ja za 12 evra namontiram i onako sav hepi sedam na bajs..kada eve muke. nije dizajniran za nas mudonje..
takod imam na prodaju sic za nemude..ili barem one sa osiromasenim mudima..jeftino cu..11 evre.. poslacu i slike..mada opet, zna se kako izgleda sic za nemude..

Back