white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.665
Da li vam je nekad bilo muka prilikom putovanja?
I da li ste nekad povratili?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, ne odnosi se na trudniceNe.
Mislim da se to pitanje odnosi vise na trudnice.
Jeste mi bilo ponekad muka u autobusu,kada sam putovao,ali me je stariji brat naucio.Tada se nosila sibica u dzepu,iako nisam pusio tada.Samo mi je rekao da stavim drvce sibice usta i da je drzim na strani,a mislim da moze i cackalica.Posle par puta koristenja te sibice,vise nikada mi nije bilo muka.Da li vam je nekad bilo muka prilikom putovanja?
Како се бре зове онај жути лекић застомак од ког спаваш ка закланDa li vam je nekad bilo muka prilikom putovanja?
pojma nemamКако се бре зове онај жути лекић застомак од ког спаваш ка заклан
cista psihologija. Kad oces bice ti muka i povracaces, a kad ne mislis o to, sve je u redu.Da li vam je nekad bilo muka prilikom putovanja?
Svaki put kad putuje duze od 1h,al me ne tera na povracanje jednostavno,mi bude samo neka muka u zelucu i znao sam zbog te muke da celi put nista ne jedem,vec samo pijem po malo vode,al mi nema nista gore,kad putujem i kad mi je muka,a osoba pored mene se davi sa nekim sendvicem,ili necim slicnim,taaaad mi ono bas bude muka koliko zna da smrdiDa li vam je nekad bilo muka prilikom putovanja?
Da li vam je nekad bilo muka prilikom putovanja?
podpitanje. imas li gag reflex? (ili kako se vec pise na srpskom)Na primer, skoro sam isla do Kragujevca po mace
Kad sam ga udomljavala
Put je bio podugacak...
Ispovracala sam svoje dostojanstvo u povratku kuci a mace me je tako podrugljivo gledalo, doslo mi da je izbacim sa sve transporterom napolje
nemampodpitanje. imas li gag reflex? (ili kako se vec pise na srpskom)