Mučenje pri umiranju

gost 433974

Veoma poznat
Poruka
12.863
Zanima me.... zasto se neki ljudi muce pri umiranju

Sigurno su neki od vas culi za slucajeve, kad se neko muci, a ne moze da umre
Tesko je i toj osobi, a i njegovima

Sta mislite zasto se to dogadja, jel je u pitanju neki greh, demonske sile, energije
Kako pomoci toj osobi

I da napomenem....
Ako vam se ucini da tema nije za ovaj pdf, da je ne premestate na druge
Jer je ovde postavljena sa razlogom
Smatram, da je ovde pogodna, jer bi u suprotnom bila ogranicena samo na jednu sferu

Sticajem nesretnih okolnosti bila sam prisutna kad su umrle 3 meni vrlo važne i voljene osobe. Jedna od njih se mučila sa odlaskom sa ovog svijeta a nije bila nešto posebno grešna.
Poznavala sam čovjeka koji je zaklao svoju ženu i njenog brata i umro je od inafarkta, tako da mislim da mučan odlazak nema veze s bilo čim.

Ne znam, mislim da ne mora bas da znaci
Cula sam da se i Misa Janketic isto mucio, mada ne znam koliko je to tacno
Umreti nije lako ..
Neko ima sreće pa ga pokosi brzo , u trenu ..
Neko ne..Jednostavno , kao što ti kažeš -muči se..
I to je strašno ..Strašno za osobu koja to proživljava i za sve one koje su pored nje ..
A ne mogu da pomognu.

Ja ovako mislim, posmatram seljacki.

Covek je jedina zivotinja koja promeni boju dlake, izgubi pigment ali srce i dalje radi. Pas umire dosta brzo kao posledica nase dobre nege, vezi ga na lanac daj mu vode u ciniju baci mu hleb od juce i stavi mu bure za kucicu, i nek laje nek cuva da lopovi ne pokradu i to malo sirotinje.

Zanima me.... zasto se neki ljudi muce pri umiranju

Sigurno su neki od vas culi za slucajeve, kad se neko muci, a ne moze da umre
Tesko je i toj osobi, a i njegovima

Sta mislite zasto se to dogadja, jel je u pitanju neki greh, demonske sile, energije
Kako pomoci toj osobi

I da napomenem....
Smatram, da je ovde pogodna, jer bi u suprotnom bila ogranicena samo na jednu sferu
Kod nas kazu da se nikome nije ispovedio,a krio je,ili uradio nesto grozno,pa se tesko rastaje sa dusom.Kazu da takvi ljudi,ako ne kazu sta su lose uradili u proslosti,ili rodjaku,ili komsiji,ako ne parohu,tesko i u velikim mukama umiru.

Kako pomoci toj osobi

I da napomenem....
Jel' se salis da je ovo mesto za takvu temu, a ne neko mesto za bajke, teorije zavera ili religija?
Cula sam, da kad "presecete" osobu kad ona umire, tada ona nije "ni živa ni mrtva"
Ja sam cuo da kad se covek presece, nebitno da li je u pitanju testera ili neki drugi ostar alat, obavezno umre. Nema sanse da prezivi.

Back