Mucenica ili pametnica

Ne, nisi ti ovako složenu rečenicu:

"Ova druga se manje napati za sat vremena sexa, nego da radi 8 sati plus recimo 2 sata prevoza." ispravno shvatio... Teško je to razumeti... hahaha

Recimo da je otprilike tako to sto sam htela pitati u temi.

- - - - - - - - - -

ništa ja ne uzimam za zlo, neka svako zarađuje i egzistira kako ume
ali volim prave termine da koristim :)

Koji pravi termin?

Ako se zena uda za coveka koji zaradjuje par hiljada evra mesecno, ima neki biznis npr, jel' njoj pametno da trci kao budala svaki dan, a ponekad i vikendom, da radi za neku crkavicu koja im ne znaci mnogo.
Ili joj je bolje da cuva zdravlje i da se bavi sobom, i ne bude umorna i ne boli je glava kad on hoce sex?

Mr. Hard-e ne radi se tu o tvom izboru, nego o izboru zene.
Kad bi ti imao platu nekoliko hiljada evra jel' bi vise voleo da ti zena ide okolo i radi za neku crkavicu ili bi vise voleo da je kuci i kad dodjes sa posla doceka te super raspolozena i sredjena itd.?

Otkud ti znaš da ja nemam toliku platu? ;)

Ja sam joj rekao više puta da ne mora da radi i da ne trpi sranja od poslodavaca i da se posveti sebi,
ali mi se znamo dugo iz vremena kada smo imali jako malo i jednostavno žena je na mestu
želi da ima nešto svoje, svoje lično pa koliko god da je.
Nije završavala fax da bi posle tolikog ulaganja u sebe, legla i radila najstariji zanat.

Tvoj hleb je lično tvoj, shvatićeš to jednog dana ako ti nije jasno sada.

Mozda i ti shvatis jednog dana sta sam ja pitala.
Niko nije rekao da ova pod brojem 2 ne zaradjuje svoj hleb. Mozda u kesu moze izvuci vise nego da radi na poslu. Na primer.
A sta je ova pod broj 1 pametnija?
Sve i dinar sto zaradi ulozice u tu istu kuci i u tog istog muza i decu, i opet nece imati nista od toga sto je zaradila.

Pa sama si odgovorila ono što ti pišem.
Nije poenta "izvući" više keša, nego da budeš čista sama sa sobom.
Ja te opet ne razumem, poenta zajedničkog života i jeste deljenje i ulaganje
i otkud ti to da nikome ne ostaje ništa?!

Ako uzmeš opciju broj 2, el to znači da kad zbog nečega se ostane bez keša, upadne se u krizu
devojka br.2 ide do drugog donatora?

Možda zato i jeste br.2, a nikada br.1!

Mr. Hard-e ne radi se tu o tvom izboru, nego o izboru zene.
Kad bi ti imao platu nekoliko hiljada evra jel' bi vise voleo da ti zena ide okolo i radi za neku crkavicu ili bi vise voleo da je kuci i kad dodjes sa posla doceka te super raspolozena i sredjena itd.?

Ne bi bilo super jer bi onda tebi sedela na grbači i smarala te kao budalu jer bi bila dokona po ceo dan... Uostalom, može da te dočeka super raspoložena i sređena i kad radi... Znam i takve, ne bi verovala. Nego volite da sedite i ne radite ništa a dobijate lovu.

Back