MTV kanal na SBB kablovskoj

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
OPET ga nema!
Ovo je već ne znam koji put...dešava se da SBB istumba i izpremešta kanale sa jedne frekvencije na drugu, sinoć primetim nema nigde MTV i još nekih koje nisam ni zapamtila (fali Studio B, to sam zapamtila iako mi taj kanal u životu ne treba)

Da li se vama dešava (korisnicima SBB kablovske)?

P.S. Ako neko slučajno ima MTV molim da mi napiše frekvenciju, ako vam nije teško.

Ajmo iz početka 😂 Ja imam osnovni paket.
Samo osnovni.
Tako da imam manje od 60 kanala.
Frekvencije: na starim radio aparatima kada pitaš nekog gde je neka stanica, on ti kaže npr "Na 88.2 MHz".
Tako i svaki TV kanal ima svoju frekvenciju.

Ako ne znate, ništa, hvala na odgovorima.

Ajmo iz početka 😂 Ja imam osnovni paket.
Samo osnovni.
Tako da imam manje od 60 kanala.
Frekvencije: na starim radio aparatima kada pitaš nekog gde je neka stanica, on ti kaže npr "Na 88.2 MHz".
Tako i svaki TV kanal ima svoju frekvenciju.

Ako ne znate, ništa, hvala na odgovorima.

A gde tebi piše koja je frekvencija? :think:
Ja 20g imam kablovsku nikada ne videh frekvenciju nijednog kanala, samo poziciju.

Samo sam pitala na kojoj je frekvenviji MTV, ako neko zna, a inače uđeš preko daljinskog na MENU i tražiš šta ti treba.
Svi imate kompove pa da ne objašnjavam čemu služi ENTER i napred- nazad- levo desno.
Lol. Nema veze, ipak je to meni bila takoreći struka, mada mi uvek čudno što primećujem da ljudi što više imaju, manje znaju.
Danas 70% vozača ne ume ni ulje da zameni, ni gumu da promeni, ništa sem "Halo".

Ja obično pitam o softveru android OS-a jer sam tu "nova".

P.S. sad naknadno pročitah vaše komentare, ni ja vas ne razumem 😂

Nema veze, da smo živi i zdravi ❤️

Samo sam pitala na kojoj je frekvenviji MTV, ako neko zna, a inače uđeš preko daljinskog na MENU i tražiš šta ti treba.
Svi imate kompove pa da ne objašnjavam čemu služi ENTER i napred- nazad- levo desno.
Lol. Nema veze, ipak je to meni bila takoreći struka, mada mi uvek čudno što primećujem da ljudi što više imaju, manje znaju.
Danas 70% vozača ne ume ni ulje da zameni, ni gumu da promeni, ništa sem "Halo".

Ja obično pitam o softveru android OS-a jer sam tu "nova".

P.S. sad naknadno pročitah vaše komentare, ni ja vas ne razumem 😂

Nema veze, da smo živi i zdravi ❤

Pa ne razumeš nas jer toga nema na našim TV-ima, kao što ni mi ne razumemo tebe :D
Ja kad kliknem na MENU, dobijem podešavanja za sliku, zvuk, vreme
i neke konfiguracije koje nemaju veze sa tim o čemu pričaš.

Zašto ne pozoveš SBB i pitaš ih?

• Haha
Reactions: DUH
Zašto ne pozoveš SBB i pitaš ih?
Malo da se nasmejemo...;) 😂
Ostala mi majica dan danas 🤣
20200423_174254~2.jpg

ne satelitska
ti mozes kablovsku da primas na dva nacina..ili preko dekodera ili preko CI slota
ako je to ugradila onda koristi daljinski od televizora i steluje sve preko tv-a
sve je ok..kapiram je..frekvencije bi trebalo da ima na SBB sajtu
Kod njih sve spada pod "trebalo bi" :/
Ima, ali poslednji put izmenjeno prošle godine, a od tada se izmenjalo 20 puta.
Prvo sam tamo pogledala, pre nego sam ovde pitala.

Nego...šta kažete za majicu? 🤣🤣🤣🤣🤣

Back