MTS krađa prepaid kredita

svetlostSvetu

Početnik
Poruka
8
Tema je odavno u off-u ali mene zivo interesuje kako da resim problem...
Redovno mi se desava da mi sa kredita skinu novac i to cim uplatim kredit..Jednom sam se zalila ali je, znate vec, odgovor bio da je sve u redu i da je 'zalba' neosnovana...Pre mi se desavalo da mi postepeno ukradu novac, tipa 5 din za par minuta, ali sada sveee od jednom...Cim uplatim kredit i n.p. hocu nekoga da pozovem, dobijem obavestenje da nemam kredita...Pogledam, neki put i imam, al vec nakon par trenutaka bude kredit 0...

Zbog rodjaka koji su u mts mrezi zasad nisam prebacla karticu u 2.mrezu...

Da ne postoji nesto eventualno na mom telefonu sto skida kredit, neka aplikacija, otkuda da znam...?!

Imam Beotelov kucni internet, tako da nikada ne aktiviram mts-ov internet, vec internet koristim samo kad sam kuci.

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
289.771
Tema je odavno u off-u ali mene zivo interesuje kako da resim problem...
Redovno mi se desava da mi sa kredita skinu novac i to cim uplatim kredit..Jednom sam se zalila ali je, znate vec, odgovor bio da je sve u redu i da je 'zalba' neosnovana...Pre mi se desavalo da mi postepeno ukradu novac, tipa 5 din za par minuta, ali sada sveee od jednom...Cim uplatim kredit i n.p. hocu nekoga da pozovem, dobijem obavestenje da nemam kredita...Pogledam, neki put i imam, al vec nakon par trenutaka bude kredit 0...

Zbog rodjaka koji su u mts mrezi zasad nisam prebacla karticu u 2.mrezu...

Da ne postoji nesto eventualno na mom telefonu sto skida kredit, neka aplikacija, otkuda da znam...?!

Imam Beotelov kucni internet, tako da nikada ne aktiviram mts-ov internet, vec internet koristim samo kad sam kuci.
promeni karticu i resetuj telefon na fabricko podesavanja, ja bih tako uradila

Metronomy

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.328
Najverovatnije si kliknula na neki sadrzaj, jer je lopova na netu mnogo i zaduzuju ti karticu, pa cim uplatis prebace njima. Telefon resetujes na fabricko i ne das aplikacijama koje traze pristup memorijskoj da je koriste, ako nisu iz poverljivih izvora skinute. Redovno mesecno aktiviras program za ciscenje memorije i zastitu od virusa.

Leptir_NL

Zainteresovan član
Poruka
478
Uplaćujem samo gigabajte kad sam u lopoviji..299din za 4GB sedmično.
Pre neki dan zaboravim da uplatim i produžim i uzeše mi MTSmradovi svih 30GB koje sam ja već platio!???
To nisam nigde na svetu doživeo. Lopurdistan ali dok sam ovde privremeno, i ne očekujem ništa normalno. Ovde me samo može obradovati nekih 8-9 po Richteru.