MTS ili Supernova

Plauer1

Aktivan član
Poruka
1.100
cekajuci optiku godinama , pisao mts-u ,oni kazu - nema ali ima supernova i ostavili mi kontakt adresu . videh google recenzije za supernovu i katastrofa su lose ocenjeni . MTS nema google recenzije ,bar ja ne mogu da nadjem . imam box 3 kod MTS-a . kakve su to kombinacije ,jel ima neko iskustva ,savet?

cekajuci optiku godinama , pisao mts-u ,oni kazu - nema ali ima supernova i ostavili mi kontakt adresu . videh google recenzije za supernovu i katastrofa su lose ocenjeni . MTS nema google recenzije ,bar ja ne mogu da nadjem . imam box 3 kod MTS-a . kakve su to kombinacije ,jel ima neko iskustva ,savet?
Telekom je kupio Supernovu to ti je ista firma sada.

To je isto.
EON, SBB i ovi ostali tajkunski mediji, to uzmi.

Supernovu je kupio Telekom,tako da su i oni sada MTS.Inace ja sada tako dobijam racun,kao MTS,a unutra je jos pod imenom Supernove.Promenjen je i ziro racun za naplatu.Ako imas sans,mislim da je najbolja opcija SBB.Supernova nema Sport Klubove.

Korisnička podrška im je užas. Nema previše često problema, ali kad zagusti, računaj da skoro da nema šanse da ih dobiješ

Ја сам контактирала са корисничком подршком преко четовања на самом сајту МТС. Пошто сам нови корисник пренела сам свој стари фиксни тел са СББ-а у МТС. Све су одрадили и нисам морала да идем у пословницу. И..одмах сам добила оператера.

Имам оптички нет и одлично ради. Не знам где станујеш, мислим да нема свуда тог оптичког нета и ТВ.

Задовољна сам и 14 месеци не плаћам ништа.

Korisnička podrška im je užas. Nema previše često problema, ali kad zagusti, računaj da skoro da nema šanse da ih dobiješ
Зависи шта је у питању.
Ако "пукне" читав један крај или цело насеље, наравно да се не може добити.
Али најчешће се укључи аутоматско обавештење да је у питању квар у насељу.
С обзиром да подршка Супернове ради 24 сата седам дана у недељи, коме треба нека буде упоран или нека зове касније, рано ујутру најбоље.

Ја сам контактирала са корисничком подршком преко четовања на самом сајту МТС. Пошто сам нови корисник пренела сам свој стари фиксни тел са СББ-а у МТС. Све су одрадили и нисам морала да идем у пословницу. И..одмах сам добила оператера.

Имам оптички нет и одлично ради. Не знам где станујеш, мислим да нема свуда тог оптичког нета и ТВ.

Задовољна сам и 14 месеци не плаћам ништа.
У SBB имаш акције 10 месеци по динар за нове кориснике.
Нов корисник постајеш тако што 2 или три месеца ниси под уговором.

Nista. Malo trziste, nikakva ponuda i konkurencija, a svi kradu i muljaju.
SBB има одличну техничку подршку.

Back