mts AjdTi ehpereti

Poruka
66.550
AjdTi je budućnos'
Medjutim šta ako nas u budućnos' vode samonapuvani a nesposobni?

Čuvajte sve mts račune jer mamlazi nemaju uvid da li ste platili uopšte!
Ja sam bio šokiran ovim odgovorom!

Naime, rade na nekom "unapredjenju systema" od marta...
I svako sledeće obaveštenje im se pomera za još mesec dana radova?
Ako pokušate da proverite stanje računa na svom nalogu videćete da imate neplaćene račune iako vam isečak uplatnice u ruci!?
Još treba da im šaljemo foto dokaz o uplati kao da su privatni izvršitelji!?
Sad će godišnji odmori a znamo da AjdTi stručnjaci imaju uplaćeno inostranstvo jer plata dozvoljava.

A da mi ne bi imali glavobolje zbog njihove realne stručnosti da u susret 5G strukturi neko ne ume da proknjiži uplatu jedino rešenje je ČUVANJE RAČUNA!

MOŽDA NEKO POKUŠAVA DA LAŽNIM OPTUŽBAMA OKO NAVODNOG NEPLAĆANJA ODBIJE KORISNIKE I PREUSMERI IH NA AUSTRIJANCE I BUGARE?
LEPO DA LEPŠE NE MOŽE BITI!

IDEMO SVI U SNS PO POSAO U TELEKOM!

Od raspada SFRJ svaka vlast nas je krala sa računima da sebi napune kasu iz koje će da marnjavaju i namiruju svoja dupeta javnim nabavkama i provizijama.

Slobodan Milošević - astronomski telefonski računi
Trećina je platila, trećina je dokazivala a trećina je pokrenula kontra tužbu!
Država je kurtonskom metodom tužitelje strpala u grupnu tužbu i neslanjem poziva za ročište poslala obeveštenje zahvalnosti što se na ročište nije došlo čime je slučaj automatski bio završen u korist lopova!?

Demokratska Stranka - račun od infostana od nekoliko godina unazad, pa ko čuva taj se izvukao. Naknadno i kasno su obavestili narod da ako je račun stariji od godinu dana ne mora da se plati. Medjutim taj zakon važi za 3000 USPEŠNIH gradjana ali ne i za narod.

SNS - nemaju uvid u platni promet jer radu unapredjenje systema NA Telekomu!
Kako li dobijaju plate majke im ga sadžgam?
Paušalno, na majke mi?

Zovem juce pukao ADSL ... teta iz podrske vice "pa niste namestili dobro opremu"

Ja joj objasnim da je oprema setovana po pravilu nego da telekom nesto zaebava i treba da resi ...

Zove me danas ujutru baja i kaze proverite lampicu , ja reko evo sija DSL , hvala puno ...

I sta je bilo ... pa menjali smo neki deo na centrali ... ja reko super ali vi i niste bili do zgrade , on na to .. pa daljiniski smo sredili..

Hahaha daljinski menjali deo ... Lelekom!

Stig'o račun...

Nema nigde ono uobičajeno "Hvala što izmirujete svoje obaveze na vreme" (znači uopšte nemaju pristup bazi ili nešto mute)
ALI BITNO DA SE NA RAČUNU NAGLASI SELJAČKA SLOŽENICA "REJON" (taj i taj)

Reĉ "REON" je strana reč za "OBLAST" ALI BITNO DA JE NEKA TEŠKA SELJAČINA IZDEJSTVOVALA J
SADA JE TO ISPRAVNO A ONO OD RANIJE UZETO - NEISPRAVNO

RCEGBOSNO MOJAAAA U BEOGRAD DOOODJOOOO

Back