- Poruka
- 8.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...jagodica:divlja tebe mrzim biovladash nad pola svastare
divlja-u-srcu:Malo se osecam prezasiceno sto se tice price o LJUBAVI! Daj malo da...
...Da TI JE ISPUSHIM, da ti bude lakshe? :?
Ja trenutno nekog volim i MRZIM i neznam sta da radimdivlja-u-srcu:Malo se osecam prezasiceno sto se tice price o LJUBAVI! Daj malo da pricamo o MRZNJI!
Da li ste nekad nekog mrzeli?
Da li je tome prethodila ljubav?
Da li se vasa mrznja mozda pretvorila u ljubav?
Da li ste nekad nekog i voleli i mrzeli istovremeno?
Da cujem!![]()
POP Mare:Ja trenutno nekog volim i MRZIM i neznam sta da radimdivlja-u-srcu:
Da li ste nekad nekog i voleli i mrzeli istovremeno?Inace do sada nikog nisam mrzeo barem nisam imao razloga...
...BRE!divlja-u-srcu:Najvise sam mogla da mrzim, doduse trenutno, samo one koje najvise volim !! Neprijatelje nikad nisam mrzela? Cak ni one koji su mrzeli mene? Kako to, bre? :?
Ana-Marija:Nisam sposobna da mrzim...Mogu samo da prezrem neku osobu,ali da mrzim-nikako...
Prezir je najgadnija stvar na svetu...Chini mi se lakshe bi mi bilo kad bih nekog mogla da zamrzim :?bebidoll:Ana-Marija:Nisam sposobna da mrzim...Mogu samo da prezrem neku osobu,ali da mrzim-nikako...
mogu i jedno i drugo. mada sam gadnija kada nekog prezrem.
Ana-Marija:Prezir je najgadnija stvar na svetu...Chini mi se lakshe bi mi bilo kad bih nekog mogla da zamrzim :?bebidoll:Ana-Marija:Nisam sposobna da mrzim...Mogu samo da prezrem neku osobu,ali da mrzim-nikako...
mogu i jedno i drugo. mada sam gadnija kada nekog prezrem.
...Pride muškarača :?bebidoll:ps. nikada nisam mrzela muskaraca, a sto se tice devojaka - stvarno umememo da budemo gadne..
Nina2:Ne mrzim apsolutno nikog, mislim da je to vrlo nisko osecanje koje te bukvalno zakaci za tu osobu koju mrzis. Bolja je ravnodusnost 8)