Мржња, затуцаност, примитивизам, комплекси, или нешто друго? У чему је проблем?

Због чега је изостала божична честитка од стране оних који божић славе 25.12.

• Мржња'?

• Зло?

• Неваспитање?

• Комплекси?

• Примитивизам?

• Незнање?

• Затуцаност?

• Малограђанштина?

• Предрасуде?

• Нешто друго?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

слаба са видомм?*
на видиш даље од банета ивковића?
извини али јасно сам написао

можда грешим али заиста нисам приметио.

Додуше, није много људи дошло на ту тему, људи који су уредно примили честитке за 25.12.

Реци,колико се људи укључило на ту тему да цивилизовано честита?

Ali postoji. Ja uvek cestitam, pa i meni cestitaju. A i trudim se da nikog ne vredjam.

Ni ja nikog ne vredjam, ali na ovom forumu meni niko nije od njih cestitao Bozic.

A ovamo svaki dan Makedonaca, Bugara, Siptara, Hrvata, Slovenaca.

Poslednja izmena:
Нешто ме копка ових дана.....
пар дана пред Божић по Грегоријанском календару отворио сам тему у којој сам сви верницима који Божић славе 25.децембра искрено пожелео све најбоље и честитао им велики празник. Тим честиткама су се прикључили готово сви форумаши.

међутим, нисам приметио да је ико од тих особа нашао за сходно да нама који Божић славимо по јулијанском календару седмог јануара упути сличне честитке?
можда грешим али заиста нисам приметио.

И шта је ту у питању? У чему им је био проблем да цивилизовано упуте једну формалну честитку? Да ли су толико задојени мржњом да макар тај један дан у години не могу да се понашају цивилизовано и коректно?

Шта је у питању?
Мржња?
Зло?
Неваспитање?
Комплекси?
Предрасуде?
Примитивизам?
Незнање?
Затуцаност?
Малограђанштина?

od svega pomalo, ipak oni koji su se udostojili da cestitaju su retki medju komsijama sa zapada ili oni koji zive u srbiji :whistling:. sto se tice komsija sa zapada ,pre bi se reklo da ih gruvaju periodi mrznje ,zlobe, i primitivizma ,nesto poput klimaksa na katolicki nacin

Poslednja izmena:
Draga, glavno da smo mi cestitale, a svakom po savesti i domacem vaspitanju. :zag:

Pa to i ja kazem, nevaspitanje je u pitanju, i sledeci put necu da im cestitam ni jedan praznik, nisu zasluzili od mene.

Kad smo vec kod cestitki, srecna vam srpska Nova!

Hvala, takodje. :) :zag:

(Ja pozeleh vec na jednoj temi otvorenoj u to ime).

Back