- Poruka
- 33.624
Inace sam zaokruzio "nesto drugo" misleci na zaboravnost. Sumnjam da nesrbi sa foruma nemaju prijatelje ovde na krsti medju Srbima, i da ne bi cestitali makar nekim Srbima njihov praznik
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Bingo!![]()
Bingo!![]()
Ne ocekujes valjda od katolika da pravoslavcu cestita Bozic srcem punim ljubavi i iskrenostiЧеститао сам им отвореног срца и надасве искрено.
Pa nije bingo,Sky,niko nije cestitao. Vidis da je tema prazna.
Inace sam zaokruzio "nesto drugo" misleci na zaboravnost. Sumnjam da nesrbi sa foruma nemaju prijatelje ovde na krsti medju Srbima, i da ne bi cestitali makar nekim Srbima njihov praznik
Pa nije bingo,Sky,niko nije cestitao. Vidis da je tema prazna.
Ali postoji. Ja uvek cestitam, pa i meni cestitaju. A i trudim se da nikog ne vredjam.
Mislis da si ti kao nesrb kompetentanInace sam zaokruzio "nesto drugo" misleci na zaboravnost. Sumnjam da nesrbi sa foruma nemaju prijatelje ovde na krsti medju Srbima, i da ne bi cestitali makar nekim Srbima njihov praznik
Ali postoji. Ja uvek cestitam, pa i meni cestitaju. A i trudim se da nikog ne vredjam.
*** ja sam čestitao svima , ako to nije dovoljno onda neznam šta više.изгледа да је и денсерка празна.........а и чита површно.
Mislis da si ti kao nesrb kompetentan![]()
Нешто ме копка ових дана.....
пар дана пред Божић по Грегоријанском календару отворио сам тему у којој сам сви верницима који Божић славе 25.децембра искрено пожелео све најбоље и честитао им велики празник. Тим честиткама су се прикључили готово сви форумаши.
међутим, нисам приметио да је ико од тих особа нашао за сходно да нама који Божић славимо по јулијанском календару седмог јануара упути сличне честитке?
можда грешим али заиста нисам приметио.
И шта је ту у питању? У чему им је био проблем да цивилизовано упуте једну формалну честитку? Да ли су толико задојени мржњом да макар тај један дан у години не могу да се понашају цивилизовано и коректно?
Шта је у питању?
Мржња?
Зло?
Неваспитање?
Комплекси?
Предрасуде?
Примитивизам?
Незнање?
Затуцаност?
Малограђанштина?
Ni ja nikog ne vredjam, ali na ovom forumu meni niko nije od njih cestitao Bozic.
A ovamo svaki dan Makedonaca, Bugara, Siptara, Hrvata, Slovenaca.
Mislis da si ti kao nesrb kompetentan![]()
Какав црни "несрб"???
Иван Петровић
http://www.********************/casopis/index.php?id=06&br=216&cl=10
линк не ради...шаљем ти на ПП
Kad smo vec kod cestitki, srecna vam srpska Nova!
Draga, glavno da smo mi cestitale, a svakom po savesti i domacem vaspitanju.![]()
Kad smo vec kod cestitki, srecna vam srpska Nova!
ps. kvaris mi igru
Draga, glavno da smo mi cestitale, a svakom po savesti i domacem vaspitanju.![]()
*** ja sam čestitao svima , ako to nije dovoljno onda neznam šta više.