Мржња, затуцаност, примитивизам, комплекси, или нешто друго? У чему је проблем?

Због чега је изостала божична честитка од стране оних који божић славе 25.12.

• Мржња'?

• Зло?

• Неваспитање?

• Комплекси?

• Примитивизам?

• Незнање?

• Затуцаност?

• Малограђанштина?

• Предрасуде?

• Нешто друго?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Нешто ме копка ових дана.....
пар дана пред Божић по Грегоријанском календару отворио сам тему у којој сам сви верницима који Божић славе 25.децембра искрено пожелео све најбоље и честитао им велики празник. Тим честиткама су се прикључили готово сви форумаши.

међутим, нисам приметио да је ико од тих особа нашао за сходно да нама који Божић славимо по јулијанском календару седмог јануара упути сличне честитке?
можда грешим али заиста нисам приметио.

И шта је ту у питању? У чему им је био проблем да цивилизовано упуте једну формалну честитку? Да ли су толико задојени мржњом да макар тај један дан у години не могу да се понашају цивилизовано и коректно?

Шта је у питању?
Мржња?
Зло?
Неваспитање?
Комплекси?
Предрасуде?
Примитивизам?
Незнање?
Затуцаност?
Малограђанштина?

Само мала исправка, ми који славимо по јулијанском календару, славимо такође 25.12. по том календару а 07.01. по световном.
Надам се да ниси честитао да би добио узвратне честитке? Шта ће ти то?

Само мала исправка, ми који славимо по јулијанском календару, славимо такође 25.12. по том календару а 07.01. по световном.
Надам се да ниси честитао да би добио узвратне честитке? Шта ће ти то?

Честитао сам им отвореног срца и надасве искрено.

пар дана пред Божић по Грегоријанском календару отворио сам тему у којој сам сви верницима који Божић славе 25.децембра искрено пожелео све најбоље и честитао им велики празник. Тим честиткама су се прикључили готово сви форумаши.

међутим, нисам приметио да је ико од тих особа нашао за сходно да нама који Божић славимо по јулијанском календару седмог јануара упути сличне честитке?

И шта је ту у питању? У чему им је био проблем да цивилизовано упуте једну формалну честитку? Да ли су толико задојени мржњом да макар тај један дан у години не могу да се понашају цивилизовано и коректно?

Шта је у питању?
Мржња?
Зло?
Неваспитање?
Комплекси?
Предрасуде?
Примитивизам?
Незнање?
Затуцаност?
Малограђанштина?

Iskljucivo nevaspitanje.

Moguce sa primesom kompleksa, ali ipak ovo prvo.

I ja sam im cestitala.

U pitanju je isti razlog zbog koga JA njima nisam cestitao - ne priznajem njihov Bozic .

btw. bez reciprociteta nema jednakosti i ravnopravnosti , zato JA druge uvazavam onoliko koliko i oni mene - u milimikron .

Признавао или не све једно је................поштовати туђа уверења.

Признавао или не све једно је................поштовати туђа уверења.

Aha ... Al kako vec napisah - iskljucivo na bazi reciprociteta . Ko voli nek im se do mile volje uvlaci i izvinjava - JA ti nisam od takve sorte ,. Ne trpim da me gori od mene iskuliraju i ponizavaju jer nisam mazohista .

Ja sam sinoc razgovarao sa jednim kolegom o tome da niko nije otvorio temu o srpskoj novoj godini, koja je bila 13-tog ako se ne varam. I bas sam se pitao zasto? I da dodam, ovde se skoro nije cuo ni jedan pucanj, sto je neobicno kad je nova godina u pitanju

Ivane, masis temu...pricamo o Bozicu.

Pa ti prvi nisi cestitao bozic.
Zasto?

Шта је у питању?
Мржња?
Зло?
Неваспитање?
Комплекси?
Предрасуде?
Примитивизам?
Незнање?
Затуцаност?
Малограђанштина?

Vračarac zašto lažeš?
tema
http://forum.krstarica.com/showthread.php/434731-Sretan-Vam-Božić

Ja sam sinoc razgovarao sa jednim kolegom o tome da niko nije otvorio temu o srpskoj novoj godini, koja je bila 13-tog ako se ne varam. I bas sam se pitao zasto? I da dodam, ovde se skoro nije cuo ni jedan pucanj, sto je neobicno kad je nova godina u pitanju
Овде је...где?:think:

Ivane, masis temu...pricamo o Bozicu.

Pa ti prvi nisi cestitao bozic.
Zasto?

Ja samo rekoh da sam komentarisao zasto niko nije otvorio temu o novoj godini. Inace bilo je tema o bozicu ako se ne varam, i cestitao sam bozic svim pravoslavcima. I ne samo na ovom forum..

Poslednja izmena:
Ja samo rekoh da sam komentarisao zasto niko nije otvorio temu o novoj godini. Inace bilo je tema o bozicu ako se ne varam, i cestitao sam bozic svim pravoslavcima. I ne samo na ovom forum..

Тема о новој години постоји Иване..............ниси ваљда слеп код очију?

а где си честитао божић онима који га славе 07. јануара?
Прихватам да грешим али нисам приметио.

Poslednja izmena:

Back