"Mržnja prema Srbima i svemu što je srpsko živi u Sarajevu"

To je SNS a ne demonstranti.

Demonstranti su budućnost Srbije bez zavičajnih klanova i onih koji poput tebe menjaju veru za večeru.
Da Bog da ode zvalonja a VI PRODATE PEDERUŠE DEMOKRATSKE NIKAD DA SE NE VRATITE!

ZATO STE I ISPUSILI S DEMONSTRACIJAMA NARODA JER NISTE MOGLI DA SE NAMETNETE KO VOFJE STO STE POKUSALI KUR. VANJSKI CETVRTI PETI DAN I ODMAH STE dobili ki. tu... Narod presto dolaziti...
Narod je svoje ostvario nema pol časa nece nas vise naprednjaci zatvarati i lagati a ne ete ni vi svoje...

Providna je bila n2 soroseva koja svako vece naturi nekof od bande zutih, djilssovce jer je to ******og naslednik da kad padne ne goni ga ko sto nisu oni njih...
Nista ti nemas s narodom od tih protesta ste i vi dobili ku......

...pa hebote patak pa vi ste srbi glupi ko kuhac...ne mogu vjerovati....a bože me prosti još i tačiju da date ulicu u beogradu...ha,ha,ha... Нове табле освануће и на још неким улицама. Биће промењена имена улица Поречке, Хварске, Хрватске на Палилули, затим Сплитске, Подравске и Бјеловарске на Вождовцу и Шибеничке (Звездара). https://rs.sputniknews.com/vesti/20...i-imena-ulica-dobijena-po-toponimima-iz-sfrj/

Ne Srebrenica je posle Dahaua i ostalih nacistickih strahota,najgori zlocin, nacinjen posle drugog svetskog rata !
samo detalj...ima bezbroj primjera

Pedesetih godina su tzv. Mau-Mau pobunjenici započeli otpor protiv belih doseljenika. Upadali su na farme i zahtevali nazad svoju zemlju. Britanski kolonijalisti su uzvraćali. Do kraja sukoba, prema zvaničnim podacima, ubijeno je oko 8.000 boraca Mau-Mau. Istoričari govore o dalekom većem broju. Desetine hiljada je uhapšeno i držano u logorima. I deda predsednika SAD Baraka Obame bio je među zatočenicima.

„Za nas su to ljudi koji su mnogo žrtvovali za ovu zemlju. Dugo vremena to nije bilo priznato. Kada smo počeli da dokumentujemo slučajeve i da razgovaramo sa žrtvama, osetili smo koliko se oni osećaju zapostavljenim“, kaže Džordž Morara iz jedne kenijske organizacije za zaštitu ljudskih prava.

Strašni zločini

Preživeli borci izveštavaju o kastracijama. Neki su tučeni do besvesti. Mučeni su glađu. Žene su silovane. Organizacija za zaštitu ljudskih prava počela je da dokumentuje slučajeve pre deset godina. Britanska vlada je najpre odbila tužbu Kenijaca uz argument da današnja vlast nije odgovorna za dela kolonijalne uprave. Prošle godine najviši sud u Britaniji je dozvolio tužbu.

...pa hebote patak pa vi ste srbi glupi ko kuhac...ne mogu vjerovati....a bože me prosti još i tačiju da date ulicu u beogradu...ha,ha,ha... Нове табле освануће и на још неким улицама. Биће промењена имена улица Поречке, Хварске, Хрватске на Палилули, затим Сплитске, Подравске и Бјеловарске на Вождовцу и Шибеничке (Звездара). https://rs.sputniknews.com/vesti/20...i-imena-ulica-dobijena-po-toponimima-iz-sfrj/

A koji si ti? Marsovac!

Ne Srebrenica je posle Dahaua i ostalih nacistickih strahota,najgori zlocin, nacinjen posle drugog svetskog rata !

Srebrenica je sinonim "modernog doba" za strategiju "Gleiwitz" iz septembra 1939. Zna se sta je usledilo posle "Gleiwitza" kao i posle "Srebrenice"...............a da ni poljaci ni nemci ni muslimani ni srbi, nisu imali pojma o ova dva , na prvi pogled, po nicemu slicna istorijsko-politicka dogadjaja.

Da li imas zavrsenu nizu Osnovnu skolu ? Delujes dosta osteceno !Izvini ako sam ti otkrio nesto,sto ti krijes od javnosti !
Konju glupi i neobrazovani , nekoliko hiljada ubijenih od kojih je većina pognula povlačeći se pod borbom u Tuzlu ne može da se poredi sa milionima masakriranih civila u ratu između Indijaca i Pakistanaca ili takođe milionima u građanskom ratu u Kini posle povlačenja Japanaca, ili oko milion masakriranih civila u Ruandi, pa odmah zatim rat u Kongu gde je stradalo oko tri miliona civila, ili preko milion pobijenih civila u Koreji, ili milion ubijenih civila u Vijetnamu...
Da si bar nešto u životu pročitao ne bi lupetao takve gluposti, ako ništa drugo mogao si proguglati malo.

Konju glupi i neobrazovani , nekoliko hiljada ubijenih od kojih je većina pognula povlačeći se pod borbom u Tuzlu ne može da se poredi sa milionima masakriranih civila u ratu između Indijaca i Pakistanaca ili takođe milionima u građanskom ratu u Kini posle povlačenja Japanaca, ili oko milion masakriranih civila u Ruandi, pa odmah zatim rat u Kongu gde je stradalo oko tri miliona civila, ili preko milion pobijenih civila u Koreji, ili milion ubijenih civila u Vijetnamu...
Da si bar nešto u životu pročitao ne bi lupetao takve gluposti, ako ništa drugo mogao si proguglati malo.
Ne interesuju me milioni poginulih u Indiji,Pakistanu itd. Zalim nase ljude muslimane iz Bosne.U Srebrenici 8.OOO nevinih ljudi.To je tragedija,zbog
koje se stidim sto sam do sada bio Srbin !

Ne interesuju me milioni poginulih u Indiji,Pakistanu itd. Zalim nase ljude muslimane iz Bosne.U Srebrenici 8.OOO nevinih ljudi.To je tragedija,zbog
Majmunčino ti nisi Srbin i niko od Srba se ne stidi jer nema od čega da se stidi lojava psino.
E da je sreće da smo bili pametni pa da smo vas stvarno pobili i to ne samo tu nego svuda.Sad bi ti sa onog sveta tipkao laži protiv srpskog naroda.

Objasni mi kako je moguće da zvanično 8372 ubijena vojna obveznika u Srebrenici mogu predstavljati veći masakr od masovnog streljanja 100 000 isključivo civila u Srbiji od strane titoista? Među ubijenim civilima bez ikakvog suđenj bilo je na desetine hiljada žena, staraca pa i maloletnih lica? Ti verovatno i ne znaš priču o steljanom šesnaestogodišnjaku u Kragujevcu od strane ozne čija je porodica skrivala Jevreje tokom celog DSR.

Tragikomično je to što pokušavate da izbrišete postojanje onoga što vam ne odgovara a sa druge strane mitologizujete ono što vam odgovara.

Uludo se trudite da falsifikujete istoriju jer se takvi zločini ne mogu sakriti ignorisanjem.

Dok se u Srebrenici svake godine iznova i iznova osuđuje ubistvo zvanično 8000 muslimana, po Srbiji je razbacano na hiljade neobeleženih masovih grobnica u kojima počivaju žrtve titoizma a ne sme ni parastos da im se upriliči niti da im se grobovi obeleže.

Poslednja izmena:
Stoko lojava presvucena niko od srba to nece reci.
Ne stide se srbi toga niti narastaj ne zna da su tu pobijeni koljaci nasera orica koji su klali 3000 civila trudnice decu starce...

Znaju da ste sa ustasama u NDH napravili najveci genocid posle jevreja u evropi...

Ponose se mladicevim postupkom da nejac bude odvojena od vojno sposobnih...

Ni jedno dete ni zena...

Vas naser je trudnicu zaklao...

Back