Nemoj tako...Ja sam ucesnik proslog rata u koji sam otisao sa 18 god i nisam se krio po banjaluckim kasarnama vrbasu,malom logoru ,zaluzanima,aerodromi mahovljnai itd vec sam svo vrijeme rata proveo na prvoj brobenoj liniji u rovovima u krvi i blatuna srbobransko kupreskom ratistu
Ja sada gazim petu deceniju zivota i mnogo sam omatorio a loseg sam zdravlja nebi vise mogao da idem da se bijem na prvu liniju ali mogao bi da budem vojni policajac koji ce loviti dezertere po BL i slati ih na liniju.Od pisholoske pripreme zavisi koliko ce tih dezetera biti i kakv ce biti moral naroda za odbranu
Nije na pojednicu da se sprema na rat vec je to na drzavi i drustvu ja samo mogu ukazivati sta ce se desiti i apelovati da se bude spremno za taj trenutak
BIH ce se raspati u krvi to samo budala ne moze da vidi a narod u RS treba biti spreman da se brani
Bilo je dezertera svugde, poglej u srbiji tokom vukovara....
Nego, nisi samo ti ratovao. Neki su kompleksi u tebi... Mozda uzaludni ratovanjem jer kupres i dinarski deo ode trgovinom beograda i zapada ustasama...
Isto kao i ozren koji su bili u goroj situaciji od vas, opkoljeni sa tri strane...
Pa je pred dejton to dato jer su vec odredili karte...
Ogorcenosti uvek ima.
Pa pogledaj Bg... U srpskoj je Srbija dala 2000 so 3000 dobrovoljaca... Malo jbg... A kolko je njih iz bg? Svaki deseti...
Tako i Kosovo, granicu, kosare patrik brsnise uglavnom klinci na sluzenju roka, uz neke lokalne rezerviste dobrovoljce a u pozadini kolko hoces....
I po srbiji daleko od kosova...
Tako ti je to, Mislis da bi beogradjani dupe krvarili? Pa nisu i ne bi. Jaki su da se fotksju s 3 prsta zlatom oko vrata tetovazom po telu i to je to... Da vicu Srbija do tokija divljaju na utakmicama ulici a da idu na te tvoje prve linije? Daj molim te....
Tako da nemoj ostro prema b luki...
Bg su ti tek picketine i muljatori... A ovde su jaki na tastaturi ebem ih u blokove sve do jednog