Škutor Kićo
Domaćin
- Poruka
- 4.184
Ja bi rekao ovo prvo zbog jasenovca
Hrvatski mit je vise oko ratova devedesetih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi reko. Na šta je spao forum.Ja bi rekao ovo prvo zbog jasenovca
Cudno.Postoji dosta Srba koji mrze Hrvate, ali su to uglavnom Bosanci i ostali prekodrinci. Vecina njih mrzi iz dna duse Hrvate, da.
Od ovih pravih Srba iz Srbije, ima ih po Vojvodini i zapadnoj Srbiji, i po Beogradu.
Ogromna vecina ostatka Srba, vecina uz Moravu, juzna i istocna Srbija, ugavnom ne mrze Hrvate. Oni mrze Albance npr., ali Hrvate- ne.
Mnoga seljacka moravska deca idu svako leto u Hrvatsku da rade.
Zasto zapadna srbija i vojvodina?Postoji dosta Srba koji mrze Hrvate, ali su to uglavnom Bosanci i ostali prekodrinci. Vecina njih mrzi iz dna duse Hrvate, da.
Od ovih pravih Srba iz Srbije, ima ih po Vojvodini i zapadnoj Srbiji, i po Beogradu.
Ogromna vecina ostatka Srba, vecina uz Moravu, juzna i istocna Srbija, ugavnom ne mrze Hrvate. Oni mrze Albance npr., ali Hrvate- ne.
Mnoga seljacka moravska deca idu svako leto u Hrvatsku da rade.
Šmrki, od kud ti vamoJa bi reko. Na šta je spao forum.
U pravu si....pogotovo onaj dio na pdf Istorija..gdje imamo čast slušati tvoje lamentiranjeJa bi reko. Na šta je spao forum.
....balega...po običaju....Šmrki, od kud ti vamo
Ja bi reko. Na šta je spao forum.
...mržnja je jelo koje se servira za...doručak, užinu ,ručak, popodnevnu užinu, večeru, kao glavno jelo, dezzzert, svim danima, svim prigodama...nastavi nizHrvati vise mrze. Da nije te njihove mrznje ne bi ni bilo Jasenovca, ustasa i svega ostalog.
Koji gradJa imam dosta lepa iskustva u Hr....s tim da zavisi od osobe do osobe....Uglavnom je bilo više tih ženomrzaca pa kad malo prepiju krene vredjanje srpske k..... itd ali to sam uglavnom zanemarila
Makarska u mom slučajuKoji grad
Ja bi rekao ovo prvo zbog jasenovca
e i ti sejes.. mrze nas logicno je jer smo jaci. da su nas oni onoliko prebili u ratu, kao sto smo mi njih, kapiram da bi bilo obrnuto.Hrvati vise mrze. Da nije te njihove mrznje ne bi ni bilo Jasenovca, ustasa i svega ostalog.
Ne, vecinu Srba u Srbiji obicno ne zanimaju Hrvati, osim kada se loze na neke Hrvatice.Cudno.
Kazes da ustase vecinom mrze prekodrinci.Ima li neki razlog?
A Srbi u Srbiji vole ustase?
Blizi su Hrvatskoj, verovatno zato, i imaju mnogo veci procenat prekodrinaca.Zasto zapadna srbija i vojvodina?