Mrtav prorok oživi mrtvaka

Јасно пише и да је субота сјена и да је Христос разбојнику рекао да ће данас бити са Њим у рају. Па не видим да их то разувјерава. Мораш схватити да они не слиједе Писмо већ своје ауторитете. Писмо им је само параван.
mojsijev zakon prestao je važiti kad se „Hrist jednom prinese, da uzme mnogieh grehe”

Кости светитеља се не распадању...

Не подлежу греховном закону трулежности због светости (холизације,)

Холизација и значи целовитост, не губљење ничега уз добијање свега после смрти

Кости светитеља се не распадању...

Не подлежу греховном закону трулежности због светости (холизације,)

Холизација и значи целовитост, не губљење ничега уз добијање свега после смрти
Nemaju svi svetitelji netruležne mošti. To je pokazatelj ali ne preduslov svetosti.

Nemaju svi svetitelji netruležne mošti. To je pokazatelj ali ne preduslov svetosti.
Немају сви, али су сви нетрулежни...

Не мешају своју Босанску памет свугде где си непозван, поентираш чињеницама које знају и мала деца, али без контекста правећи додатне забуне, ко падобранац

ne vidiš svrhu?
kosti mrtvog čoveka oživele drugog mrtvaca, pa se pitam zašto se neke sekte gnušaju svetih ljudi koji su telom mrtvi a leče bolesne, a ovaj prorok do te mere i oživljava :think:
Nisu bre kosti ozivele mrtvaca vec je to ucinio Bog nebeski kako bi prisutnima dao neku konkretnu poruku,kao sto je recimo moguci poziv da se jasnu poruku da se trebaju fokusirati onom sto je radio/govorio/propovedao doticni prorok !

Jeste njemu al bas ti ga uzivas na nebu a on u potragu za tvojim telom to okaci macki o rep.
Neverovatno kojiko sami sebi pridajete vrednost vase dyse.Vrednija i od boga
Cisto samoljublje.
naravno, jedino što vredno imaš i što je besmrtno je duša, sve ostalo je propadljivo i prolazno i nepovratno .
jer ako duša nije besmrtna ili spava onda nisi na sliku božiju nego si životinja koja je evolucijom došla do "kvrc" i zaključila da više ne moraš da se pentraš na drveće.

naravno, jedino što vredno imaš i što je besmrtno je duša, sve ostalo je propadljivo i prolazno i nepovratno .
jer ako duša nije besmrtna ili spava onda nisi na sliku božiju nego si životinja koja je evolucijom došla do "kvrc" i zaključila da više ne moraš da se pentraš na drveće.
Onda lepo kazes za sebe
Ja sam besmrtan ili u prevodu ja sam bog a telo sto imam ko da ga nemam nestace jednog dana.

Back