- Poruka
- 21.194
kuku,ko s ovom legne...nikol rici je po sopstvenoj izjavi trudnoca spasila od anoreksije,a izgledala je ko podgrejani les.da sve bude gore bila je mrsava i mlohava![]()
![]()
![]()
ove slike nisu photoshop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuku,ko s ovom legne...nikol rici je po sopstvenoj izjavi trudnoca spasila od anoreksije,a izgledala je ko podgrejani les.da sve bude gore bila je mrsava i mlohava![]()
![]()
![]()
ove slike nisu photoshop.
Ne, to dete je imalo ozbiljnih psihickih problema za koje TV nije nista kriv. Ipak dobro je sto si naveo primer nekoga sa STVARNIM problemima jer ljudi (zene) koje kritikuju manekenke lupetaju o anoreksiji i kad vide savrseno zdravo, mrsavo telo.
Moj stav je da problem manekenki nije njihovo telo (koje ne moze biti bolje) vec ono sto imaju odnosno nemaju u mozgu.![]()
Ne, to dete je imalo ozbiljnih psihickih problema za koje TV nije nista kriv. Ipak dobro je sto si naveo primer nekoga sa STVARNIM problemima jer ljudi (zene) koje kritikuju manekenke lupetaju o anoreksiji i kad vide savrseno zdravo, mrsavo telo.
Moj stav je da problem manekenki nije njihovo telo (koje ne moze biti bolje) vec ono sto imaju odnosno nemaju u mozgu.![]()
Razlikujem sliku doteranu photoshopom i stvarnu sliku. Sto?
Mislim da Austrijska vlast nema pametnija posla.
O ukusima se ne rasparavlja.
Ne raspravlja se o ukusu nego o zdravlju...
A što se tiče hiperaktivne dece - nikome ko je video hiperaktivno dete ne bi palo na pamet da je lenjo. Shvatam iz tvojih postova da te smara priča o 'modernim' bolestima, ali ako ćeš da pričaš o njima bar saznaj šta su...