Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Nemam tip zene fizicki, zaista. Ono sto mi je bitno da ja ne budem debela, a zena sa kojom sam moze i to dok i dalje ima nesto zbog cega sa sa njom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim kad me lazu, doduse.
Не. Ја сам дебела креатура. ОНА ЈЕ лепа. Рекао би човек да има 17 година а она 6 година малађа од мене. Мед. сестра у Њујорку. Иначе жена мог друга који тамо живи па дошли овде на одмор.Lepi ste, ona naravno prelepa
Mislila sam da je tvoja devojka, izvinjavam se. Komentar stoji.Не. Ја сам дебела креатура. ОНА ЈЕ лепа. Рекао би човек да има 17 година а она 6 година малађа од мене. Мед. сестра у Њујорку. Иначе жена мог друга који тамо живи па дошли овде на одмор.
Al si skromanMršava crnka ali sa jakim grudima![]()
heheh , bar malo..Al si skroman
Svi imamo komplekse neke. No plus i minus se lako spoje ČNe znam sta mi teze pada da se izborim sa salom ili njenim komplexima
Nek ide na pijac.iam jednog kolegu kad vidi sise ne zanima ga jel gabor il lepotica, jel baba il dete...drugo ništa ne gleda, vidi samo sise...samo da su velike sise...
i ja mu kažem brate gde ti kriterijum, pa to baba jebbote...kaže on - nema veze gledaj što ima sise
jebbale te sise
Koja te više voli nju biraj. Kosa se ofarba po želji, stomak može i da se skine ako smeta.Znamo šta su naši stari govorili crna, jaka da može rađa i vuklja. Kako danas stoje stvari?
Dal si lud ionako ne živimo duže od 50-60 godina danasšta ima žena da vuklja
za to služi muškarac
Promenila se vremena hvala bogu.šta ima žena da vuklja
za to služi muškarac
Dal si lud ionako ne živimo duže od 50-60 godina danas
Ponuda i potražnja, ako svih 5 hoće da rađa onda mogu i da vuku.