MPT po prvi puta među Srbima

20070618012824thompson_maksimir_maksimirski_stadion_marko_perkovic_koncert_treba.jpg

Thompson_Maksimir_17.6.2007_1.jpg

Thompson_Maksimir_17.6.2007_3.jpg

Ово је са тог концерта, где ти ниси, вероватно због љубави према хрвату Брозу, видео ништа проблематично. Сваки концерт почиње поздравом "за дом" (усташки поздрав пандам немачком зиг хајл) - на шта публика одговара "спремни". Овај пут су на ХРТ-у можда прочистили концерт, прошли пут је било интегрално, са све "убиј,убиј..." и "убиј, закољи..."
Па уживај и даље!

20070618012824thompson_maksimir_maksimirski_stadion_marko_perkovic_koncert_treba.jpg

Thompson_Maksimir_17.6.2007_1.jpg

Thompson_Maksimir_17.6.2007_3.jpg

Ово је са тог концерта, где ти ниси, вероватно због љубави према хрвату Брозу, видео ништа проблематично. Сваки концерт почиње поздравом "за дом" (усташки поздрав пандам немачком зиг хајл) - на шта публика одговара "спремни". Овај пут су на ХРТ-у можда прочистили концерт, прошли пут је било интегрално, са све "убиј,убиј..." и "убиј, закољи..."
Па уживај и даље!

brateeee, dobre ove ustaskinje.........da razmislimo mi opet ipak o bratstvu i jedinstvu???:per::per:

Јадранка Косор није Српкиња, све инсинуације на ту тему су најобичнија глупост. Питајте жену ко је и шта је, рећи ће Вам да је хрватица, римо-католичке вероисповести. Њено (евентуално) српско порекло - за Србе и Србију може имати само негативне консеквенце. Нема горег турчина од потурице!
Ко су ови људи:
Петар и Марко Поповић, Адријан Комазец, Дражен и Александар Петровић... има таквих "ића" колико хоћеш - ко су питај их?

Pa pusti me da se malo zezam, šta kvariš fazon. :mrgreen:

Btw, gdje vidiš "ić" u "Adrijan Komazec", te da li stvarno misliš da su svi koji se prezivaju na "ić" Srbi ili se samo zayebavaš? :lol:

Pa pusti me da se malo zezam, šta kvariš fazon. :mrgreen:

Btw, gdje vidiš "ić" u "Adrijan Komazec", te da li stvarno misliš da su svi koji se prezivaju na "ić" Srbi ili se samo zayebavaš? :lol:

Видиш да је "ић" под знаком навода - представља симбол (не буквално). Знао сам да ћеш одмах да се ухватиш за Комазеца. Нити су сви "ић" срби нити су сви срби "ић" наравно, ал нешто друго сам хтео да ти кажем!

Видиш да је "ић" под знаком навода - представља симбол (не буквално). Знао сам да ћеш одмах да се ухватиш за Комазеца. Нити су сви "ић" срби нити су сви срби "ић" наравно, ал нешто друго сам хтео да ти кажем!

Pa reci. :lol:

Да да не заборавим и ја се 100% слажем да тежег џибера од овог Томпсона нема, чак и у поређењу са гранд продукцијом. Мада у Хрватској се дешава један невероватан феномен, то што они слушају од српског турбо фолк тресха неби пас с маслом полизо. Ајд разумем наши џибери певају, наши џибери слушају, ал фини и културни кроати - значи оно што је дно дна наше фолк сцене тамо је врх.

Па одговорио сам ти у том посту, који си ти буквално интерпретирао. Мада то није тема, али баш ме интересује шта ти мислиш јесу ли они срби или хрвати. Ппрекло је једно, али дела су друго. Али пошто кажеш да је то само мала шала на Јацин раун нема везе.

Мада моја тврдња да је тврда струја у ХДЗ однела превагу, и да је ово поновно емитовање концерта, манифестација тога и даље стоји!

Back