mp3 predlozi za danasnji dan

HEMI 426:
The Spencer Davis Group - I am man

peteyorkdavis.jpg

moze i keep on running :D

interesantno sto si to primetila, naime, ja jako volim decu i iz toga proizilazi zelja za njihovim sto boljim, kvalitetnijim i svestranijim obrazovanjem, konkretno, na ovoj temi o muzicu ( vaznom delu svakog mladog zivota )...posto vidim da su deca na ovom forumu uglavnom zapustena i divlja, ne ostaje mi mnogo toga nego da uvedem batine, keceve, klecanje na kukuruzima i ostale nepopularne ali delotvorne metode...

lillymoon:
potpuno te razumem,i sama sam sebi dodelila slican zadatak i ulogu krstasa...........................

btw,istorija je pokazala da je klecanje na kukuruzu uvek bio najefektniji metod ;)

ja nisam bas u fazonu tolikog sirenja umetnosti, ponekad upadas u "biser pred svinje" situaciju ali ne propustam prilike da ljudima ukazem na soul kao istinu koja se slusa i ako imas dovoljno senzibiliteta i duse da je prihvatih i razumes, zivot ce ti biti lep... :wink:

ti bas izazivas?;)

nisam ni ja mislila na sirenje kulture po svaku cenu................................mada.....................ono bi bilo malo grublje poredjenje,ali znas,i svinje su ziva bica,moraju i one jednom omirisati biser,pa makar ga i unistile..........................rekla bih da je to lepsa smrt nego prikljuciti im se ili skriti bisera sjaj

madness 'our house'

nemam nista protiv davanja bisera svinjama, dokle god to nisu moji biseri i ne moram ja da ih dajem, nikad se ne zna, mozda neka svinja i skonta da se te lepe male i sjajne stvar ipak ne jedu...

sa druge strane, prikljucivanje krdu nikad nije ni bila opcija a na srecu, postoji toliko ljudi ( ne toliko koliko bi voleo ali kultura je oduvek bila stvar elite ), dovoljno prosvecenih da se kvalitena i prava misao ( u ovom slucaju zvuk ) moze preneti dalje

HEMI 426:
nemam nista protiv davanja bisera svinjama, dokle god to nisu moji biseri i ne moram ja da ih dajem, nikad se ne zna, mozda neka svinja i skonta da se te lepe male i sjajne stvar ipak ne jedu...

sa druge strane, prikljucivanje krdu nikad nije ni bila opcija a na srecu, postoji toliko ljudi ( ne toliko koliko bi voleo ali kultura je oduvek bila stvar elite ), dovoljno prosvecenih da se kvalitena i prava misao ( u ovom slucaju zvuk ) moze preneti dalje

Krdo nikad nije dobra opcija.

Back