MP3 i MP4 Плејер - Xwave S42

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

katanal

Zainteresovan član
Poruka
176
стварно не знам где бих могао да турим ову тему па ако вама падне идеја преместите је, НЕ БРИСАТИ ИЛИ ЗАКЉУЧАВАТИ

дакле свидео ми се овај плејер и желим да га купим али не знам да ли ваља тојест бојим се да звук не буде доброг квалитета или да се песме ужасно споро мењају (једна по једна песма) па ако неко зна нешто молим га да ми каже. фала

то је овај

Nije mi jasno sta se moze spakovati na 256-512mb:think:
Sony nw-a 3000..20gb muzike!
NW-A3000.jpg

можда други немају пара за такав телефон?

и шта ће иком 20гигабајта меморије?????? довољно, и више него довољно је 2 гигабајта...нећеш ваљда да стављаш све песме од омиљених група, на 768 kbps

најповољнији телефон на тржишту је можда сони ериксон К750 који је око 130 евра и има подршку за меморијску картицу и мп3 ал ја тражим неки плејер до 4000 динара

можда други немају пара за такав телефон?
и шта ће иком 20гигабајта меморије?????? довољно, и више него довољно је 2 гигабајта...нећеш ваљда да стављаш све песме од омиљених група, на 768 kbps

Meni je tih 20gb uvek malo..ne samo muzike vec i kao usb sluzi..+ na mobilnom imam 2gb..a ti meni reci ko ima original discove pa sam prebacuje u mp3..ako je uglavnom sve na netu 160-192-320kbit..da lici na nesto..inace ovaj sony je poprimao silne nagrade i podrzava atrac format.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back