Quantcast

Mp3 Compressor

apocalypse_iki

Aktivan član
Poruka
1.497
Vec neko vreme pokusavam da nadjem program za kompresovanje mp3 fajlova, ali mi ne polazi za rukom. Da li neko moze da mi preporuci ime nekog programa (ili sajta sa koga mogu da ga skinem ) za kompresovanje mp3 fajlova ?
 

markotesla

Aktivan član
Moderator
Poruka
1.719
Znao sam da ce odgovor da bude slican.Dobro sam procitao pitanje,
naziv jeste Encode Audio Files ali ako je kompresovanje npr. MP3 192Kb u MP3 128kb
onda je to to.Nikad ne pricam to sto nisam vec uradio.Mozda je samo ogranicen na 20 ili 40 puta (nisam siguran) za privremeno mu je dobar.Ne znam ni jedan besplatan program za kompresovanje.Ja koristim Easy CD-DA Extractor. Audiocatalist moze da konvertuje
iz wav u mp3 (nije sve u naziv).
 

snejks

Elita
Poruka
16.581
Znaš problem je sa tim načinom što si ti spomenuo da se smanjivanjem bitrata uvek se gubi na kvalitetu pesama , zvuka i svega ostaloga , lik je imao dve teme iste , na drugoj temi je bilo više postova nego na ovoj ,i ta je koliko mogu da primetim obrisana on je želeo da smanji veličinu mp3 bez gubitka kvaliteta a to je nemoguće!!
Na onoj temi sam bio dao predlog za program koji konvertuje u 3 različita formata , a takođe može da konvertuje iz istog u isti samo se podese bitrati , ja sam tako smanjivao peseme za ubacivanje u Power Point , međutim sve to dovodi do ogromnog gubitka u kvalitetu zvuka.
 
Top