Mozzart Bet Суперлига Србије у фудбалу (АНКЕТА)

Да ли очекујете регуларно првенство ?

  • Да

  • Не


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1657903664659.png
 
Поводом дешавања на утакмици између Радничког и Партизана (3:3), отвореним писмом Фудбалском савезу Србије огласио се Александар Панајотовић, легендарни фудбалер нишког тима и члан најбоље генерације у историји Радничког која је 1982. године играла полуфинале Купа УЕФА.

Панајотовић је резигниран догађајима на овој утакмици.

“Господине председниче Фудбалског савеза Србије, ко год Ви били, шаљем Вам отворено писмо тражећи јавне одговоре на питања која интересују целу српску фудбалску јавност.

Уколико одбијете да одговорите, предлажем Вам да макар посветите неко време размишљајући о њима, будући да је реч о питањима која Вас се, у најмању руку, тичу једнако колико и нас и целе српске фудбалске јавности.

Као ветеран Радничког не могу да ћутим на очиту неправду на рачун мог клуба, са којим сам играо велике европске мечеве и обарао на плећа тимове као што су Наполи, Фејенорд, Данди, Грасхоперс, Хамбургер… Нисмо ми овде баш толика провинција као што многи од вас мисле.

Најпре ме интересује да ли ће бити покренут поступак против судија на утакмици између Радничког и Партизана? И да ли ће коначно Судијска комисија да почне да ради свој посао? Сматрам да је неприхватљиво да на утакмицу која се игра у Нишу дође судија из Београда и да се иживљава над свима нама 97 минута.

Не знам шта можемо да очекујемо да се деси када одемо у госте, ако се овакве ствари дешавају у Нишу. Зашто смо се онолико залагали за ВАР, ако се он не оглашава у појединим ситуацијама? Очигледно када им не одговара и када је то на штету Радничког.

Занима ме и који су механизми на располагању клубовима када сматрају да су оштећени? Коме се обраћају и улажу жалбу? Да ли уопште постоји та могућност? Шта ради председник Судисјке комисије, ако се до сада ниједном није огласио?

Зашто је утакмица продужена шест, а уствари седам минута, односно док није дошло до изједначења. И то из пенала.

Зашто дефанзивцу Партизана Филиповићу није показан црвени картон још у првом полувремену? То је тренер Партизана јасно видео и зато га је и заменио на паузи?

Да ли су фудбалске судије једине у Србији које не одговарају за своје грешке и како је то могуће?

Надам се да ће неко одговорити на ова питања и да ћемо ускоро коначно бити у прилици да у Србији гледамо прави фудбал, да судије неће кројити резултате и да ће екипе које су боље на терену побеђивати. А Раднички је на терену био много бољи од Партизана, то су видели сви и заслужио је три бода. Али у нашој лиги то често није довољно за тријумф.

Очигледно је да када су у питању интереси ФСС-а, да се они крију под плаштом УЕФА, тако да и Раднички, ако се он пита, треба да се званично обрати УЕФА и затражи помоћ у решавању проблема који ФСС већ дуго игнорише” – написао је Александар Панајотовић.


http://www.zurnal.rs/fudbal/super-l...da-li-ce-biti-pokrenut-postupak-protiv-sudija
 
Утакмица продужена до Мале госпојине, гол за изједначење из другог пенала на утакмици, избегнути црвени картони за шамарање, песничење и лактање, па докле више иживљавање над малим мусавим недоношчетом из Хумске који трпи невиђени апартхејд.
 
Шта нам ради Рикардињо, златна копачка Балкана, Ван Нистелрој за сиромашне. Четири кола прошло човек не терорише више голмане. Да ли је дотле дошло.

Иначе да знате да је задње време дошло када видите да је у југословенском спортском друштву Партизан управо започео нови братоубилачки рат, ово је најпрљавији од свих досадашњих. Са једне стране Жекс, човек који је избачен из секте (како каже Вулетић), са друге професор што воли да ушмркан општи са бруцошима, Вулетић.

Чисто да вас спремим за трансфер блама на овим следећим линковима. А ко зна колико има овог блага које је неоправдано затрпано јутјубовим алгоритмом.


https://www.youtube.com/watch?v=5fa2dAXW5o4
 

Back
Top