mozgu je svejedno, a čoveku...

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
postoji ona priča
da mozak ne razlikuje stanja da li nešto realnost ili san ili virtuelno ili ovakvo ili onako
a opet svesno pravimo razliku
zašto je to tako

na primer da muškarcu ****** neko on bi svakako osećao zadovoljstavo
ono na blajnd
a kad skine povez da vidi neku ribu bio bi mu trofej
a da vidi nekog skrndelja ili frajera šlogiro bi

lili recimo
mozak zna da mu je lepo dok pije u kadi
a čovek pati što nije na nekoj ibici
a mislim voda ej voda i votka je voda

jesmo samo bezobrazno izdresirani ili šta

zivimo u potrosackom drustvu koji ima svoja pravila a ona se odrazavaju na psihu, osecaje i dozivljavanje

to sto si napisao je ona prica kada covek radi mesecima i godinama da kupi sebi yugo, da bi kasnije poceo da radi da kupi audi jer ga yugo vise ne zadovoljava a audi pretice na putu i naravno bezbedniji je i komforniji za decu koja bi da se voze na izlet do Fruske Gore

pitanje je koliko smo svi ozraceni tim vrednostima..ko jos nosi ciglu mobilni ili detetu kupuje sangajke a ono trazi nike

uuu daaa mmmm
kako bi volela da
sam samo
mozak??
126152526524.jpg

koja imbecilna tema hbte :rotf::rotf:

lili recimo

i nike su kvaliteta kao sangajke koje pravi fabricki radnik u sangaju ili tajlandu, odvajajuci pola zarade da kupi nike
mozda nije stvar u mozgu vec u mozdanoj vodi u kojoj pliva, u kadi ima kamenca, na ibici zavodljivih zenskih zadnjica

a covek je 2/3 voda, jedan deo odlazi na mozak
images

postoji ona priča
da mozak ne razlikuje stanja da li nešto realnost ili san ili virtuelno ili ovakvo ili onako
a opet svesno pravimo razliku
zašto je to tako

na primer da muškarcu ****** neko on bi svakako osećao zadovoljstavo
ono na blajnd
a kad skine povez da vidi neku ribu bio bi mu trofej
a da vidi nekog skrndelja ili frajera šlogiro bi

lili recimo

Moj mozak za neke stvari, kapira šta on želi da "kapira" a za neke naprosto neće da me "sluša" . Kada bi mogla lepo da srce, namestim na "off" , pa gde bi meni bio kraj. Neki su bezobrazni, neki su neotesani, neki su beskrupulozni, a neki samo glupi. Znači, to je, nisu me dovoljno dobro "drill" - ovali da otupim: ne čujem, ne vidim, ne osećam. Pod hitno begam na "dresuru" . :)

Kada bi čovek mogao da ostane na nivou deteta, verovatno to sve ne bi bilo tako. Potpuno bi mu bilo svejedno da li je u kadi ili na Ibici, i skroz iskreno bi se radovao i jednom i drugom, jer - voda je voda. Problem je dakle, u nekim nametnutim nam "vrednostima", društvenim očekivanjima i normama, vaspitanju itd... a od svega toga ne možemo da pobegnemo ili da se tome odupremo, jer smo tako naučeni, izdresirani...

Back