Ja sam izračunao ali neću da vam kažem, pomučite se malo sami. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ja vidim 8 životinja. Da li je to tačno?Jos jedna slikovnica vezana za zivotinje i to zapazanje i brojanje
Koliko ima zivotinja na ovoj slici koja je objavljena na je Facebook strani "Shit Happens"
Pogledajte prilog 1331607
nije ali si dobarJa vidim 8 životinja. Da li je to tačno?
Jedva čekam rešenje sa 12 životinja, jer stoje brojevi iznad slike.nije ali si dobar
da pise broj ali ja nisam nasla 12..Jedva čekam rešenje sa 12 životinja, jer stoje brojevi iznad slike.
ima jos jedna zivotinja crna ..pokusaj da je pronadjesJa vidim 8 životinja. Da li je to tačno?
Ja vidim četiri crne životinje, više od toga ne mogu da nađem.ima jos jedna zivotinja crna ..pokusaj da je pronadjes
koje 4 crne si nasaoJa vidim četiri crne životinje, više od toga ne mogu da nađem.
slon, riba, pas i miškoje 4 crne si nasao
bravo ..i ja sam nasla ribu..samo oni sto su postavili sliku kod njih je mrav.. ja sam brojala 9 zivotinja a ti 8 sto je tacno i ti si pogodioslon, riba, pas i miš
Pa ovimo ne liči na mrava, riba je iznad ovog "mrava". Dobro opažamo i ja i ti. Dobra ova tema sa mozgalicama o životinjama.bravo ..i ja sam nasla ribu..samo oni sto su postavili sliku kod njih je mrav.. ja sam brojala 9 zivotinja a ti 8 sto je tacno i ti si pogodio
imas lajk za pogodak
Pogledajte prilog 1331778
Galeba i zeku.Koliko zivotinja vidite na slici i koje
bingoGaleba i zeku.
MladunčePitalica pred spavanje
Šta je to što ptica ima, a nikada nije u vazduhu?
Gnezdo?Šta je to što ptica ima, a nikada nije u vazduhu?
Odgovor na ovu pitalicu je SenkaPitalica pred spavanje
Šta je to što ptica ima, a nikada nije u vazduhu?
Prosto.Konj oko vrata ima privezano uže od 5 metara. Staja sa senom leži na udaljenosti od 10 metara, a konj svejedno može doći do nje. Kako?