- Poruka
- 308.237
Zabavimo se sa mozgalicom iz sveta zivotinja
Sta nije u redu na ovoj slici ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nisi trebala odmah i odgovor, da se malo smijemoZabavimo se sa mozgalicom iz sveta zivotinja
Pogledajte prilog 1328994
poslusala sam te i izbrisala odgovor..da se zabavimo malo..mada verujem da ce znati a ti da cutisNisi trebala odmah i odgovor, da se malo smijemo![]()
Zabavimo se sa mozgalicom iz sveta zivotinja
Pogledajte prilog 1328994
ovo je tacan odgovor... bez obzira da li je mozgalica ili nije ..Valjda što polarni medved živi na Arktiku, a pingvini na Antarktiku. Ali to baš i nije mozgalica, pre spada u poznavanje životinjskog sveta.
ovo je tacan odgovor... bez obzira da li je mozgalica ili nije ..
sliku sam uzela sa stranog sajta na engleskom i tamo je bila pod mozgalica ali kao sto rekoh ok jeNišta lično. Napomena oko mozgalice je jer do sutra možeš da buljiš u sliku i tražiš grešku, ako ne znaš ovu činjenicu.![]()
Šta sam ti rekla @NinaPolarni medved je dosta tezi...
A santa leda se nije prevrnula...
Tako da ce nazalost, Titanik ipak potonuti...
Meni se ucinilo kao da medved nesto zvace,a s jedne strane fali jedan par pingvina.Polarni medvedi žive na Severnom polu. Pingvini žive na Južnom polu. Ne mogu da budu zajedno.
Да ли се папагаји рачунају пошто не иду сами него их носе мајмуни?
moguce ali idemo dalje
racunajuДа ли се папагаји рачунају пошто не иду сами него их носе мајмуни?![]()
Да ли се папагаји рачунају пошто не иду сами него их носе мајмуни?![]()
Onda i dalje 5racunaju![]()
Да ли је сваки слон видео два мајмуна или по два мајмуна?verovatno se zekis jer odgovor nije tacan
Ako su pusili gandzu, onda su videli po dva majmuna...Да ли је сваки слон видео два мајмуна или по два мајмуна?