Možete li vi bolje od Aleksandra Vučića

Не бих се сложио да би Српска Војска успела да одради било шта, поготово да прегази КиМ. Србија није могла да успостави контролу док је била сила за Шиптаре доле, то јест, док су били само терористи и нису имали ни војску, ни полицију а ни сву опрему коју имају сада.
Друго, Српска војска је шака јада, и служи једино да се Вучко слика са њима ради дизања "рејтинга" и чим видиш ко је на челу војске, полиције и БИА, све ти је јасно.
Ne brukaj se, kao ni ćirilicu..

https://www.vesti-online.com/srbi-jedini-beli...

O kakvim tačno prodajama i potpisima govori neko ko:

a) Sam zna da je situaciju na Kosovu namerno stvorio Klinton da bi dodatno oslabio Srbe.

b) Ko isto tako zna da je NATO jedini razlog što Kurti i Šiptarija mogu bilo šta.

c) Ko zahteva da Srbija uđe u NATO. Valjda bi se Šipiji umilostivili kad bi im ti postao “saveznik”? Digli bi ruke od svojih interesa zbog tvoje promene strateške orijentacije države? Stvarno?

Vidiš, to što ti čitaš kao “saveznik” druga strana shvata kao neograničeno pokorni vazal.

Šta je to Grčka uradila sa Kiprom?
Mного је боље да се настави етничко чишћење доле, јер то вероватно одговара свима. Вучић ће да настави да тера ситуацију у још гори положај, док ће много да се паламуди како не дај боже не дође до рата, док рат никад није престао, само се променио његов облик.

Ја нисам спомињао улазак у НАТО, ја сам рекао да је Вучић размонтирао остатак државности на КиМ, сада када је доводено пред свршен чин, сада ће да се криви Тадић и свако други. Тадић није на власти 10 година. Јел он засрао? Јесте. Да ли је Вучић засрао још више? Јесте. Дакле што се правиш луд.
И видим церекаш се за коментар о војсци Србије. Изволи, образложи ми молим те, каквом то војном силом располажемо. Хвала.

Ова глупост нема везе са коментаром. Српска војска је брука од онога што је некад била. То је истина. Српска војска има од свега по мало, и ништа. Нити има довољно муниције, нити има артиљерије, нити има довољно система, а нити има довољно војника. И наравно Генерал Гашић на челу, далеко ће стићи када крену.

I što dobiješ s tim?
Za kratko vrijeme zauzimanje određenog dijela teritorija od strane oružanih snaga Srbije, a onda potiskivanje tih istih snaga od strane Amerike i tko zna kojih još sve država na zapadu + sankcije i na kraju potpunu kapitulaciju. Onda inflacija, lošiji međunarodni položaj itd.

Ne može "vrabac" od "orla" iznuđivati određena rješenja. A na kraju, ako se i dogodi potpuna okupacija zbog intervencije, opet će netko drugi "biti kriv" i tako godinama u krug...
Добијем чисту ситуацију, отворену окупацију уместо меке. Више нема заблуда и неспоразума, "њихових" и "твојих", "четири стуба" и осталих глупости. Тачно се покаже да нам је запад непријатељ, без "али". И онда после дижемо устанак, природним путем се очистимо од инфекције елите и друштва, па том случају ко год да дође после ослобођења неће бити ничији, него наш. И онда ће тако препорођена Србија са елитом која има кичму да крене да разговара.

Nemoj poistovećivati privatnu svojinu i državnu jurisdikciju.Mogu Srbi kupiti pokrajinu u Nemačkoj ali će to i dalje biti Nemačka.Sve je to zapad napravio da bi ovaj region držao na buretu baruta za svoje interese.Prvo nam naprave problem a onda se jave da ga rešavaju,slično kao država što radi u slučaju da te poseti lopov.Nekada se znalo šta ga sleduje a danas mu ne smeš ništa inače odgovaraš pred zakonom.Dakle,sve i da nema tamo ni jednog Srbina,ono je srpska teritorija.
Hvala njima na resavanju.Neka resavaju svoje probleme i neka ostave nas vec jednom na miru.Brate vreme je da nam se skinu.

Nije bilo ovakvih pritisaka siptara i Srbi su imali oruzje kod sebe.Tako da nisu siptari smeli da rade ovo sto sada rade.

Oduvek je na Kosmetu bilo ovako, sa dva intenziteta šipačkog siledžijstva:
- kada im je za leđima neka sila (nekad Turci, danas Nato)
- kada im za leđima nije niko vidljivo

Ništa novo nema pod kapom nebeskom.

Mного је боље да се настави етничко чишћење доле, јер то вероватно одговара свима. Вучић ће да настави да тера ситуацију у још гори положај, док ће много да се паламуди како не дај боже не дође до рата, док рат никад није престао, само се променио његов облик.

Ја нисам спомињао улазак у НАТО, ја сам рекао да је Вучић размонтирао остатак државности на КиМ, сада када је доводено пред свршен чин, сада ће да се криви Тадић и свако други. Тадић није на власти 10 година. Јел он засрао? Јесте. Да ли је Вучић засрао још више? Јесте. Дакле што се правиш луд.
И видим церекаш се за коментар о војсци Србије. Изволи, образложи ми молим те, каквом то војном силом располажемо. Хвала.
Ne lupaj, mnogo nešto avnojevski građanizam brine o Srbima. Eto vam Vučić i SNS za dijalog, Kurti ionako nema namere da razgovara s vama.

Ова глупост нема везе са коментаром. Српска војска је брука од онога што је некад била. То је истина. Српска војска има од свега по мало, и ништа. Нити има довољно муниције, нити има артиљерије, нити има довољно система, а нити има довољно војника. И наравно Генерал Гашић на челу, далеко ће стићи када крену.
Mazohizam?

Да ми се пружи прилика, свакако бих урадио боље од њега
Šta bi uradio bolje?
Palačinke?
Nema šanse - ja sam najbolji, imam namenski tiganj što značajno olakšava

Prvo bi te dočekali domaći monopolisti i uvozni lobi pa driblaj šta je po zakonu a šta na svu sreću narod ne zna
Do svetskih hohštaplera ne bi ni stigao da te zajebavaju...

Svi pričaju što bi Vučić trebao raditi oko Kosova – ovo bi trebao, ono bi trebao. Hajde, recite vi, jednom za svagda, što biste vi učinili da ste na njegovom mjestu? Ali molim vas, nemojte mi spominjati planove o čekanju da Rusija osvoji Ukrajinu i potom pomogne "osloboditi" Kosovo kad stigne do Srbije. Takvi scenariji su samo mokri snovi srpske politike. Kao što npr. Dua Lipa, Megan Fox, Anu Brnabić i još neke možete gledati samo na TV, internetu, tako i oni mogu samo sanjati o Kosovu. Dakle, budite konkretni, što biste vi stvarno uradili da ste na toj funkciji.

Srbiji je još samo ostalo da prizna da je priznala Kosovo, Vučić se pravi lud pa pušta da dojadi tema svima... a vi, što bi vi uradili?
Pogresan naslov teme koji treba da glasi:
"Možete li vi gore od Aleksandra Vučića"
Uzimajuci u obzir da sve sto je uradio kao lider je bilo protiv interesa srpskog naroda.
:D

Samo da se podsetimo, tj za one koji ovde vrte Šolakove narative da su njegova TV N1, tj ispostava CNN i vaskoliko Drugosrbijanstvo svojevremeno veličali Kurtija i kao evropskog liberala.

763A69D2-CB4C-4DE6-9D05-D6B68889ECBB.jpeg

Back