Možete li vi bolje od Aleksandra Vučića

Ja znam da ne znam, ali prepun je forum onih koji ne znaju da ne znaju, a ti su po blagostanje i stabilnost Republike Srbije, razorni.

• Tko ne zna, a ne zna da ne zna; opasan je, izbjegavajte ga. ➡️ Veliki broj forumaša Krstarice.
  • Tko ne zna, a zna da ne zna; dijete je, naučite ga. ➡️ 🐈
  • Tko zna, a ne zna da zna; spava, probudite ga. ➡️ Mi nismo odavle, nema nas na forumu tak'ih...
  • Tko zna i zna da zna; mudar je , slijedite ga. ➡️ Pogledajte prilog 1610050

Еве их звоне и радоја узјахали свиње и јашу иза чобана!

Šta im je lako? Pola države im okupirano, stanovništvo otjerano. Kipar je u goroj poziciji od Srbije sa Kosovom. Srbija bi da nema NATOa pregazilo Kosovo ko plitak potok. Kipar ne može prismrdit Turskoj bilo kako.
Не бих се сложио да би Српска Војска успела да одради било шта, поготово да прегази КиМ. Србија није могла да успостави контролу док је била сила за Шиптаре доле, то јест, док су били само терористи и нису имали ни војску, ни полицију а ни сву опрему коју имају сада.
Друго, Српска војска је шака јада, и служи једино да се Вучко слика са њима ради дизања "рејтинга" и чим видиш ко је на челу војске, полиције и БИА, све ти је јасно.

Jeste vucko napravio mnogo goru situaciju,nego sto je bila.Pisao sam ranije kako je Tito doneo ukaz '74-te,da albanci mogu da predju samo sa licnim kartama na KiM i da pobegnu od rezima Enver Hodze.Namnozili su se i posle njegove smrti su krenuli u osvajanje teritorija i maltretiranje Srba,a Srbe nisu branili.Nego se desavalo sta se desavalo.Otkupljivanje zemlje i polako ciscenje KiM od Srba.
Nemoj poistovećivati privatnu svojinu i državnu jurisdikciju.Mogu Srbi kupiti pokrajinu u Nemačkoj ali će to i dalje biti Nemačka.Sve je to zapad napravio da bi ovaj region držao na buretu baruta za svoje interese.Prvo nam naprave problem a onda se jave da ga rešavaju,slično kao država što radi u slučaju da te poseti lopov.Nekada se znalo šta ga sleduje a danas mu ne smeš ništa inače odgovaraš pred zakonom.Dakle,sve i da nema tamo ni jednog Srbina,ono je srpska teritorija.

Ne bih pravio od Severa Kosova drzavno-parazitski geto pod kontrolom Sluzbe, i ne bih lupetao tupave nacionalisticke narative u javnosti o Kosovu.

Pricao bih da je Kosovo izgubljeno 1999-e, i da Srbija nema ni legitimitet ni suverenitet na Kosovu, a to su 2 najbitnije stvari da bi danas nesto bila Drzava.

Konstantno svakog dana bih govorio da nisam depresivan i sklon samopovredjivanju, i da ako me neko ubije, to ce biti pomahnitale srpske patriote iz Sluzbe.

Svakog dana vrsio smotru svih glavesina iz Sluzbe, i licno sa svakim se psovao i tukao ako imaju idiotske i glupave nacionalisticke stavove o Kosovu i ekonomiji.

Govorio bih im da su idioti, drzavni paraziti, i analfabetske neznalice, svakog dana.

Ти из ''службе'' су напухани и сноркијевци. Шта они могу и знају, јадна им мајка.

п.с. Могу и знају нешто паметно наравно.

Постављаш овакво питање кад су кола већ у јарку.

Бриселски споразум је предвиђао ЗСО, и Приштина је то потписала јер није имала никакву власт на северу КиМ. Јасно је било (и оним матрапазима на сточној пијаци) да имамо адута за погађање. Нека први учинимо први корак са нечим најмање болним за нас, и чекамо корак Приштине. Приштина не одговара а ми не помишљамо на даље преговоре.

Али наивни, а можда из горих мотива, Вучић је све урадио у пакету. И сада када нема Србије на северу КиМ, зашто би Приштина правила ЗСО. Требало је заузети став: српске институције ће мо предати ЗСО-у.

Наследити Србију на северу КиМ и неумети то сачуватаи је незабележена неспособност у нашој историји.

Немо' тако ПобратимЕ!

Back