Možete li vi bolje od Aleksandra Vučića

Gajo ex

Aktivan član
Poruka
1.400
Svi pričaju što bi Vučić trebao raditi oko Kosova – ovo bi trebao, ono bi trebao. Hajde, recite vi, jednom za svagda, što biste vi učinili da ste na njegovom mjestu? Ali molim vas, nemojte mi spominjati planove o čekanju da Rusija osvoji Ukrajinu i potom pomogne "osloboditi" Kosovo kad stigne do Srbije. Takvi scenariji su samo mokri snovi srpske politike. Kao što npr. Dua Lipa, Megan Fox, Anu Brnabić i još neke možete gledati samo na TV, internetu, tako i oni mogu samo sanjati o Kosovu. Dakle, budite konkretni, što biste vi stvarno uradili da ste na toj funkciji.

Srbiji je još samo ostalo da prizna da je priznala Kosovo, Vučić se pravi lud pa pušta da dojadi tema svima... a vi, što bi vi uradili?

Ja znam da ne znam, ali prepun je forum onih koji ne znaju da ne znaju, a ti su po blagostanje i stabilnost Republike Srbije, razorni.

• Tko ne zna, a ne zna da ne zna; opasan je, izbjegavajte ga. ➡️ Veliki broj forumaša Krstarice.
  • Tko ne zna, a zna da ne zna; dijete je, naučite ga. ➡️ 🐈
  • Tko zna, a ne zna da zna; spava, probudite ga. ➡️ Mi nismo odavle, nema nas na forumu tak'ih...
  • Tko zna i zna da zna; mudar je , slijedite ga. ➡️
    Aleksandar_Vučić_2019__cropped_-modified-removebg-preview (1).png

Ne bih pravio od Severa Kosova drzavno-parazitski geto pod kontrolom Sluzbe, i ne bih lupetao tupave nacionalisticke narative u javnosti o Kosovu.

Pricao bih da je Kosovo izgubljeno 1999-e, i da Srbija nema ni legitimitet ni suverenitet na Kosovu, a to su 2 najbitnije stvari da bi danas nesto bila Drzava.

Konstantno svakog dana bih govorio da nisam depresivan i sklon samopovredjivanju, i da ako me neko ubije, to ce biti pomahnitale srpske patriote iz Sluzbe.

Svakog dana vrsio smotru svih glavesina iz Sluzbe, i licno sa svakim se psovao i tukao ako imaju idiotske i glupave nacionalisticke stavove o Kosovu i ekonomiji.

Govorio bih im da su idioti, drzavni paraziti, i analfabetske neznalice, svakog dana.

Svi pričaju što bi Vučić trebao raditi oko Kosova – ovo bi trebao, ono bi trebao. Hajde, recite vi, jednom za svagda, što biste vi učinili da ste na njegovom mjestu? Ali molim vas, nemojte mi spominjati planove o čekanju da Rusija osvoji Ukrajinu i potom pomogne "osloboditi" Kosovo kad stigne do Srbije. Takvi scenariji su samo mokri snovi srpske politike. Kao što npr. Dua Lipa, Megan Fox, Anu Brnabić i još neke možete gledati samo na TV, internetu, tako i oni mogu samo sanjati o Kosovu. Dakle, budite konkretni, što biste vi stvarno uradili da ste na toj funkciji.

Srbiji je još samo ostalo da prizna da je priznala Kosovo, Vučić se pravi lud pa pušta da dojadi tema svima... a vi, što bi vi uradili?
Постављаш овакво питање кад су кола већ у јарку.

Бриселски споразум је предвиђао ЗСО, и Приштина је то потписала јер није имала никакву власт на северу КиМ. Јасно је било (и оним матрапазима на сточној пијаци) да имамо адута за погађање. Нека први учинимо први корак са нечим најмање болним за нас, и чекамо корак Приштине. Приштина не одговара а ми не помишљамо на даље преговоре.

Али наивни, а можда из горих мотива, Вучић је све урадио у пакету. И сада када нема Србије на северу КиМ, зашто би Приштина правила ЗСО. Требало је заузети став: српске институције ће мо предати ЗСО-у.

Наследити Србију на северу КиМ и неумети то сачуватаи је незабележена неспособност у нашој историји.

Ja znam da ne znam, ali prepun je forum onih koji ne znaju da ne znaju, a ti su po blagostanje i stabilnost Republike Srbije, razorni.

• Tko ne zna, a ne zna da ne zna; opasan je, izbjegavajte ga. ➡️ Veliki broj forumaša Krstarice.
  • Tko ne zna, a zna da ne zna; dijete je, naučite ga. ➡️ 🐈
  • Tko zna, a ne zna da zna; spava, probudite ga. ➡️ Mi nismo odavle, nema nas na forumu tak'ih...
  • Tko zna i zna da zna; mudar je , slijedite ga. ➡️ Pogledajte prilog 1610050
To si tako lepo rekao da sam se rasplakao na guzicu

Da sam Vučić sklonio bih porodicu iz Srbije na neku sigurnu lokaciju, obelodanio bih javno sve što je iko ikada radio na štetu države, Kosova, ljudi sa Kosova i sl. , tužio NATO za nelegitiman napad na Srbiju, podneo ostavku i izvršio samoubistvo.

Da sam Vučić sklonio bih porodicu iz Srbije na neku sigurnu lokaciju, obelodanio bih javno sve što je iko ikada radio na štetu države, Kosova, ljudi sa Kosova i sl. , tužio NATO za nelegitiman napad na Srbiju, podneo ostavku i izvršio samoubistvo.
taj nece izvrsiti samoubistvo, u stanju je da gurne milion srpskih gradjana, samo da bi on ziveo bar jedan dan duze

Sused opet provocira.

Back