Z
Zaljubljena do usiju
Gost
Bila sam u vezi sa deckom skoro godinu dana, ako se to moze nazvati pravom vezom, jer su uvek bile prisutne svadje. U pocetku nisam bila nesto zaljubljena u njega, ali posle naseg prvog raskida osetila sam da mi neverovatno puno nedostaje i da sam se zaljubila! Ponovo je doslo pomirenje, pa opet svadja...Sve je islo u krug. Znate kako kazu, ne mozes ni s njim a ni bez njega...Zavolela sam ga iako mu to nikada nisam htela priznati. Morala sam da odem sto dalje od njega, i da pokusam da ga zaboravim. Nije bilo lako, i naravno nisam ga zaboravila. Samo sam u pravom trenutku upoznala decka koji mi je pruzio neznost i paznju koja me je na kratko odvojila od moje ljubavi. Ali, poceli su da dolaze oni dani kada su moje misli bile usmerene na jednu davnu ljubav i kada sam neprestano mislila o NJEMU! I opet je pocelo, mislila sam da ce biti bolje. U jednom trenu sam mislila da se nikada i nismo razdvajali, toliko je bio nezan,pazljiv...Ali,opet je pocela nasa igra, poceli smo da se inatimo, da kontriramo...NE MOGU BEZ NJEGA...
POMOZITE MI, STA DA RADIM, DA LI DA SE PONOVO BORIM, ILI DA ZAUVEK ODUSTANEM OD NJEGA?!
POMOZITE MI, STA DA RADIM, DA LI DA SE PONOVO BORIM, ILI DA ZAUVEK ODUSTANEM OD NJEGA?!