Mozete li mi dati savet?

• Začetnik teme Začetnik teme Zaljubljena do usiju
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Z

Zaljubljena do usiju

Gost
Bila sam u vezi sa deckom skoro godinu dana, ako se to moze nazvati pravom vezom, jer su uvek bile prisutne svadje. U pocetku nisam bila nesto zaljubljena u njega, ali posle naseg prvog raskida osetila sam da mi neverovatno puno nedostaje i da sam se zaljubila! Ponovo je doslo pomirenje, pa opet svadja...Sve je islo u krug. Znate kako kazu, ne mozes ni s njim a ni bez njega...Zavolela sam ga iako mu to nikada nisam htela priznati. Morala sam da odem sto dalje od njega, i da pokusam da ga zaboravim. Nije bilo lako, i naravno nisam ga zaboravila. Samo sam u pravom trenutku upoznala decka koji mi je pruzio neznost i paznju koja me je na kratko odvojila od moje ljubavi. Ali, poceli su da dolaze oni dani kada su moje misli bile usmerene na jednu davnu ljubav i kada sam neprestano mislila o NJEMU! I opet je pocelo, mislila sam da ce biti bolje. U jednom trenu sam mislila da se nikada i nismo razdvajali, toliko je bio nezan,pazljiv...Ali,opet je pocela nasa igra, poceli smo da se inatimo, da kontriramo...NE MOGU BEZ NJEGA...

POMOZITE MI, STA DA RADIM, DA LI DA SE PONOVO BORIM, ILI DA ZAUVEK ODUSTANEM OD NJEGA?! :?: :?: :?:

Draga moja, ja sam bila sa deckom cetiri godine ali vise smo raskidali nego bili zajedno. Svaki put kada bi raskinuli ja sam bila ta koja je zeljela da se pomirimo. Znam da me on voli i sad ( a nismo zajedno vec dva mjeseca)ali konacno sam uspjela da ga prebolim. Kad god bismo raskinuli ja bih shvatila da ga volim, ali kad bi se pomirili nisam bila sigurna da li je to ljubav ili navika! Iz ovog iskustva ti kazem da ga pokusas zaboraviti, jer sto prije to ucinis bolje za tebe. Ako vec ne ide ( a vjerovatno se uvijek svadjate oko istih stvari) bolje je preboljeti!

RAzmisli - da li mislis o njemu zbog njega samog, ili zbog toga sto ti uvek izmice i ne mozes lako da ga imas? Da li bi manje razmisljala o njemu kada bi se ispostavilo da mozes lako da ga imas i da ti on vise nece izmicati, ili bi ti to bilo dosadno? Mislim da je odgovor u tebi!
Puno srece!

Ovo je tako dobro znana priča,ja je zovem igra mačke i miša!Pre x godina i sama sam je igrala.Poznajem još neke devojke koje su prošle kroz isto.Na zalost sve ove priče imaju tužan kraj.Prvo moraš da raščistiš sama sa sobom i naučiš da razlikuješ ljubav od strasti.Trebalo bi da budeš jaka i kažeš ne i ako ti se srce steže.Vi prosto ne možete da funkcionišete,to je kao vatra i voda.Uživaj u onome što imaš,voli ga,svađaj se,ali mu ne poklanjaj celu sebe i moli Boga da u tvoj život uđe neko novi!Dobra vest je da posle velike ljubavi dolazi još veća,veruj mi potvrđeno je!

ja sam bila u istoj situaciji vise od godinu dana!!Ni sama ne znam koliko puta smo raskinuli.I stalo smo se mirili...ali jednog dana shvatis da vise ne moze..i da je bolje i za tebe i za njega da se razdvojite!!Znam da boli i da je tesko ali veruj mi da zaista nevredi da budes sa nekim sa kim ces se stalno tako cimati... :( :cry:

Znaci da vidimo...

Ti se lepis za neku budalu koja te tretira kao krpu i tobom brise popisane podove. A ti totalno zaboravljas princa koji te tretira kao princezu...

Zanimljivo...

Mislim da bi trebalo da vise vrednujes princa za ono sto ti cini...

Back